16,94 € – 20,03 €

IBE

ALLE LEEFTIJDEN

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Ibe

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Jong talent met fenomale stem.

Over dit evenement

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De jonge singer-songwriter met een stem als een bronsgroene klok raast als een wervelwind door muziekland. Twee jaar geleden laat hij voor het eerst van zich horen wanneer hij op zijn vijftiende een Ed Sheeran coverwedstrijd wint op Studio Brussel. De grote ontbolstering komt er echter dit voorjaar tijdens The Voice van Vlaanderen. Nog voor de wedstrijd goed en wel begonnen is, spreekt Alex Callier de profetische – zo zou later blijken - woorden “Zie hier, dames en heren, The Voice van Vlaanderen 2019!”.

Vijf dagen na zijn overwinning heeft IBE al een eerste single klaar, een zelfgeschreven nummer over het – bijna – einde van een relatie. Catch of the Day op Studio Brussel, opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en op enkele weken tijd de kaap van 1 miljoen streams op Spotify bereikt; IBE heeft met ‘Table Of Fools’ meteen een dikke hit te pakken. En ook live is hij bezig aan een steile klim naar de top. Hij weet deze zomer een stampvolle Klub C te beroeren op Rock Werchter en zijn twee AB Club shows en concert in de grote zaal van Trix waren in een mum van tijd uitverkocht. Hadden we al gezegd dat deze kerel nog maar 17 is?

En nu is Brugge aan de beurt. Op 26 april komt IBE naar een verkleinde Cactus Club voor een intieme show. Komt dat zien, vooraleer we hem kwijt zijn aan het buitenland!

Delen met vrienden

Artiesten

Ibe

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen