10 € – 60 €

Hoger Redder najaar 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zwembad GUSB

Watersportlaan

3

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ben je gediplomeerde Hoger Redder en heb je dit jaar nog geen bijscholing gevolgd? Dan is dit je kans om de sprong te wagen!

Over dit evenement

Jaarlijkse bijscholing Hoger Redder

do 19 december 2019, Gent

8.30 -13.00 u

Als redder ben je verplicht jaarlijks vier uren bijscholing te volgen; zo blijf je op de hoogte van de meest actuele technieken. Vaak moet je in een fractie van een seconde een situatie correct inschatten om op gepaste wijze te kunnen ingrijpen. De juiste aanpak kan in een levensbedreigende situatie een groot verschil maken!

Tijdens deze bijscholing leggen we op het droge de nadruk op nieuwe reanimatietechnieken waarna we ons in het water focussen op actuele vervoerstechnieken (bij o.a. nekletsels) en reddingssimulaties. Wie slaagt, krijgt een attest van BLOSO dat gedurende 1 jaar geldig blijft.

Lesgever

Filip Roelandt, licentiaat L.O., is praktijklector aan HOGENT en heeft jarenlange ervaring als redder. Bovendien is hij een van de oprichters van Baan Vier en stond hij mee aan de wieg van een nieuwe leerlijn zwemmen die in boekvorm verscheen. Hij is ook auteur van ‘Het plonsboek’. Je bent dus in goede handen.

Doelgroep

Hoger Redders die zich dienen bij te scholen

Contact

Filip.Roelandt@hogent.be

FAQ

Kan ik per overschrijving betalen?Betalen via overschrijving of factuur kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving/ factuur, wat kan ik doen?Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen. Facturen worden niet opgemaakt.

Kan ik een bewijs voor de boekhouding krijgen?

HOGENT levert voor deze activiteit als onderwijsinstelling onderwijsdiensten die volgens art 44 van het btw-wetboek zijn vrijgesteld. Wij leveren jou een document af in de vorm van het e-ticket.Dit e-ticket is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Hoe kan ik de locatie bereiken?

route

Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets. Servicekosten van max.4% + 0.99€ (afhankelijk van je ticket) worden afgehouden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zwembad GUSB

Watersportlaan

3

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen