Hoe de CO2 van je bedrijf verminderen samen met je werknemers?

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

House of Innovation

Duboisstraat 50

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De CO2 van je bedrijf verkleinen samen met je werknemers?
Met onze Challenge maak je er een wedstrijd van en verander je je werkplek in een duurzame omgeving, For Good.

Op 26 juni nodigen we jullie allemaal graag uit voor een kennismaking met onze For Good Challenge.
Hoe gaat het in zijn werk? Hoe kan je een Challenge afstemmen op jouw duurzaamheidsvisie? We lichten verschillende mogelijkheden toe en tonen met een case hoe het in de praktijk werkt.

Wil je nog een stapje verder gaan en je bedrijf volledig CO2-neutraal maken? Onze erkende CO2 offsetting partner, CO2Logic, licht graag hun boeiende projecten toe in het buitenland waarbij ze niet enkel inzetten op CO2-reductie maar ook de houtkap verminderen en de gezondheid van lokale communities verbeteren. Driedubbele impact dus!

Antoine Geerinckx, oprichter en CEO van CO2Logic en tevens partner van For Good, komt toelichten wat het belang is van klimaatacties voor uw onderneming.

Paul Hendrickx, hoofd communicatie van Provincie Antwerpen, vertelt waarom en hoe de provincie For Good gebruikt als tool bij de klimaatstrijd.

Wij voorzien hapjes en drankjes, veggie en duurzaam uiteraard en kijken ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan.

Laat zo snel mogelijk weten of je komt.

De plaatsen zijn beperkt!

Met vriendelijke groeten,

Het For Good Team

Datum en tijd

Locatie

House of Innovation

Duboisstraat 50

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator For Good

Organisator van Hoe de CO2 van je bedrijf verminderen samen met je werknemers?

For Good is een impactgerichte onderneming die ernaar streeft de ecologische voetafdruk van haar gebruikers te verkleinen, voor eens en voor altijd. De makers van For Good ontwikkelden een geautomatiseerde dienst (smartphone app) die gebruikers op weg helpt naar een duurzamere levensstijl door hun gedrag te volgen en bij te sturen op vlak van transport, voeding en energiegebruik. Op een leuke en eenvoudige manier worden de gebruikers actief in de groeiende For Good Community.

For Good ontwikkelde ook Challenges zodat steden, bedrijven, organisaties en scholen ook werk kunnen maken van hun voetafdruk. De Challenge werkt als een duurzaamheidsgame waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk CO2 uit te sparen. Ze behalen niet enkel CO2-doelstellingen maar betrekken zo hun werknemers actief bij deze ecologische missie. De werknemers ondernemen actie en sturen mee de ecologische voetafdruk van het bedrijf.      

www.forgood.eco

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen