6,71 €

HIP HOP & SOUL NIGHT - MEDS & TIEWAI

Venster Acties en details

6,71 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwhuys

2 Ernest Ourystraat

3320 Hoegaarden

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
https://www.facebook.com/events/1299703910486854

Over dit evenement

MEDS begon aanvankelijk met zang in het Engels. Haar eerste wapenfeit was in 2018, met de single ‘Another Lady’, waarmee ze shows opende van onder andere FATIMA, Tsar B en Macy Gray. In 2019 en 2020 bracht ze de singles ‘How Do I Know’, ‘Addicted’ en ‘Sativa’ uit. Vooral ‘Sativa’ werd goed opgepikt: ze kwam terecht in de Slow Movement & Café Chillout playlists van Spotify, werd gedraaid op StuBru en BRUZZ én ze mocht spelen op het prestigieuze ESNS in 2020.

2021 staat voor een grote ommekeer in de carrière van deze jonge dame, namelijk een complete switch naar het Nederlands. MEDS werkt hard aan nieuwe muziek, die uit zal komen dit najaar. De eerste single 'Hoog' kwam uit begin september en mocht rekenen op lovende recensies en airplay op de nationale radio's. Ook de nieuwe single 'Wat ik voel' met rapper Tiewai was een succes. Op 22/10 komt de EP uit!

------------------------------------

TIEWAI is geen onbekende in het Vlaamse raplandschap. Hij maakte van Genk een hiphopstad om rekening mee te houden en werd dan ook snel een van de acts van het bekende label Eigen Makelij. Zo kwam in 2012 zijn debuutalbum ‘Ilawo’ uit, waarmee hij hoge ogen gooide in binnen- en buitenland.

Na enkele jaren reizen kwam hij in 2014 met zijn EP ‘Tabula Rasa’ naar buiten en stond hiermee onder andere op Pukkelpop en Crammerock. In 2019 bracht hij enkele singles uit en speelde hij de Marquee van Pukkelpop 2019 plat met het gelegenheidscollectief ‘Goeie Jongens’. Midden oktober 2019 verscheen dan uiteindelijk het album ‘Winterslag Miljonair’, wat op erg goede reacties mocht rekenen.

Begin september 2020 kwam de eerste single van zijn volgende plaat uit: 'Minchia wa een tijd' met niemand minder dan Zwangere Guy. Ook de opvolger 'Mentale Grootverdieners' mocht rekenen op erg positieve reacties, playlists en airplay. Op 4 december 2020 kwam dan ook het langverwachte album ‘Stickies & Samples’ uit via Warner Music Benelux.


		Afbeelding van HIP HOP & SOUL NIGHT - MEDS & TIEWAI
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwhuys

2 Ernest Ourystraat

3320 Hoegaarden

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Nieuwhuys MEDS Tiewai

Organisator van HIP HOP & SOUL NIGHT - MEDS & TIEWAI

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen