Hackathon Sociale Buurten

Hackathon Sociale Buurten

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Stadsform

6 Stadswaag

2000 Antwerpen

Belgium

View map

Georganiseerd door Stadsform en Departement Omgeving

About this event

Opzet

Hoe brengen we sociale en ruimtelijke professionals samen? Hoe kunnen we benaderingen, kennis en tools delen en samen aan sociale cohesie werken? Dat is de opgave voor deze ‘hackaton’: een denknamiddag waarop we onze kennis en praktijkervaringen in sociale buurten met elkaar delen.

Op dinsdag 13 september 2022 proberen we de uiteenlopende kaders die sociale en ruimtelijke experten hanteren om de wereld rondom hen heen te begrijpen, op elkaar af te stemmen. We onderzoeken samen hoe we de drempels voor expertise-uitwisseling, transdisciplinaire kennisopbouw en concrete hefboomprojecten kunnen verlagen.

Programma

Na uw inschrijving ontvangt u op 1 september het volledige programma van en een voorbereidend document voor de Hackathon!

Registratie

Registreer snel voor uw deelname aan de hackathon via dit inschrijvingsformulier.

Locatie

Deze hackathon gaat door in Stadsform - een centrum voor dialoog over de stad van morgen op de Stadswaag 6, 2000 Antwerpen. Stadsform ligt 15m wandelen van Antwerpen Centraal. Parkeren kan in BePark Kipdorp.

Organisatie

Dit evenement is een samenwerking tussen Endeavour en Department Omgeving van de Vlaamse Overheid met ondersteuning van Stadsform.

Share with friends