6,26 € – 13,56 €

Guy Verlinde Trio - Gentse Feesten Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontroerende akoestische (f)luister songs met lach en traan

Guy Verlinde lag acht jaar geleden, samen met zijn bluesbrother Tiny Legs Tim, aan de basis van de huidige, florerende Gentse blues & roots scene. Vorig jaar vierde hij twintig jaar on the road en tien jaar Mighty Gators: de band die hem al die tijd begeleidde tijdens zijn energieke live shows. Die verjaardag werd meteen ook een afscheid. Het was tijd voor iets anders. In maart bracht hij het wondermooie, ingetogen akoestische album ‘All Is Forgiven’ uit. Een emotionele trip met een lach en een traan in het goede gezelschap van de magistrale Nils De Caster (lapsteel, viool, mandoline) en de onvolprezen Olivier Vander Bauwede (mondharmonica).

⌘⌘⌘

Tijdens de Gentse Feesten toveren we het café om tot een knusse muziekclub met zitplaatsen en gedimd licht, waar om 19u30 de ‘crème de la crème’ van de Vlaamse blues- en rootsmuziek een betalend luisterconcertspeelt.

Tickets
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen