9,59 €

Meerdere data

Gratis introductieles Lu Jong

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Soulpath

Bemortel 24

2860 Sint-Katelijne-Waver

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de gratis introductieles maak je kennis met Lu Jong en de verschillende Lu Jong abonnementen te Soulpath.

Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Mensen vertellen dat hun leven erdoor verandert. De effecten kunnen voelbaar zijn op velerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven.

De Lu Jong die aangeleerd wordt, is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Hij is een Tibetaanse lama en arts, afkomstig uit Amdo in Oost-Tibet. Op zijn 17-de vestigde hij zich in India, waar hij al snel ondervond dat Westerlingen heel veel interesse hebben voor het Tibetaanse erfgoed. In een eerste fase stichtte hij Nangten Menlang, een boeddhistisch medisch centrum, in Manali in Noord-India. Om zijn leringen makkelijker toegankelijk te maken, reist hij de wereld rond om workshops en opleidingen te geven.

Draag sportieve kledij of neem ze mee.
Neem een flesje water mee en vergeet vooral jezelf niet.

Voor de gratis intake bel me even op het nr 0(032)485910046

Hartelijke groeten,
Ruben Dewulf

*** We zien dat veel mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen en zonder te melden niet komen opdagen terwijl de lessen dan online volboekt staan. Daarom kost de de GRATIS Introductieles vanaf nu 1,59€ service kosten.
Je betaalt 9,59€ online en bij aankomst krijg je een waardebon van 10€.
Deze waardebon kan je gebruiken voor gelijk welke les gegeven door Ruben Dewulf of je kan het cadeaux geven aan iemand voor een arrangement wellness overnachting.

Hartelijke groeten,
Ruben

Delen met vrienden

Locatie

Soulpath

Bemortel 24

2860 Sint-Katelijne-Waver

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen