75 €

Fantasypride 2018 @ Phantasialand

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Phantasialand

Berggeiststraße 31-41

50321 Brühl

Germany

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is weer zover, op 8 september 2018 de 15e Fantasy Pride in Phantasialand.


We vertrekken in de ochtend met een prive transfer met stopplaatsen in Diest , Hasselt, Genk, Houthalen, Maasmechelen en in Nederland stopplaats Heerlen, richting Phantasialand!

Zoals altijd kun je genieten van de ritten en shows van het Phantasialand - maar je verwacht ook een aantal extra geweldige hoogtepunten op deze dag.

Een hoogtepunt is de wet- T-shirts wedstrijd op het grote openluchtpodium op de Kaiserplatz, waar iedereen zijn spieren kan buigen en kan winnen met hun six-pack, goed getunede lichaam of gewoon met hun charme!

Maak je klaar en win de hoofdprijs: een weekend met een cabriolet, die wordt gesponsord door SIXT en beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast wacht een selectie acrobaten, travestieartiesten, zangers, komieken en draq-koninginnen op je, die het podium en de stemming zullen voeden met een geweldig programma. Op het openluchtpodium op de Kaiserplatz en in het Silverado Theater, waar de grote fantasy-pride-show later op de avond zal plaatsvinden, zullen de sterren en de starlets zich opnieuw geven.

Wees erbij en beleef een geweldige dag met ons, maar vanaf 22:00 uur is het nog lang niet afgelopen!

Want vanaf 22 uur start het grote fantasiefeest in Wuze Town! Onze dj's zullen het feest doen schudden op 2 Gebieden en je voorzien van hete beats van Mainstream, Schlager, Pop, 80's & 90s, evenals hitlijsten in de Main Area en rijke house & electrobeats op de tweede verdieping tot in de vroege uren van de ochtend , Korte pauze van dansen? Geen probleem! De achtbanen Winja's Fear en Winja's Force nemen je mee door de nacht, hoog op de daken van Wuze Town. Pure adrenaline!


Vertrekken doen we daar weer rond 2u in de nacht !

We verheugen ons op een geweldige dag en een onvergetelijke avond met jou ! ! !

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Phantasialand

Berggeiststraße 31-41

50321 Brühl

Germany

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen