€0 – €45

Expert Talks: Peter Verhasselt

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hangar K

Nelson Mandelaplein 2

8500 Kortrijk

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Hangar K proudly presents the 3th edition of: EXPERT TALKS

Tijdens deze 3e editie hebben we Peter Verhasselt, Account manager & Coordinator future-proof businesses bij Sirris te gast.

Dankzij open source, de Cloud en API's is het eenvoudiger dan ooit om softwareproducten te bouwen en uit te geven aan een wereldwijd publiek. Als gevolg hiervan is de concurrentie moeilijk, prijzen staan onder druk. Het goede oude recept om alleen maar meer functionaliteit aan je product toe te voegen, werkt niet meer.

In het boek, Hyperscale & Microcare, zullen Peter Verhasselt en Nick Boucart verkennen wat er vandaag nodig is om winnende digitale producten te bouwen. Ze zullen zich concentreren op het idee dat men moet stoppen met het bouwen van software en in plaats daarvan digitale services moet bouwen, waarbij hyperscale effectief wordt gecombineerd met microcare: het vermogen om een intieme relatie aan te gaan met elk van je duizenden gebruikers.

Peter en Nick bespreken de mogelijkheden en processen die je nodig hebt om dergelijke digitale diensten te bouwen. Ze zoomen in op de soorten activa die je moet ontwikkelen, wat de waardering sterk zal beïnvloeden, ondersteund door praktisch advies en voorbeelden uit de praktijk.

Als je verantwoordelijk bent voor het op de markt brengen van digitale producten, geeft dit boek je gegarandeert een voorsprong.

Meer info omtrent het boek vind je hier >> https://www.hyperscale-microcare.com

PROGRAMMA

  • 18:00 - Ontvangst
  • 18:30 - keynote Peter Verhasselt
  • 19:15 - Q&A
  • 19:30 - Netwerkreceptie
  • 21:00 - Einde voorzien


Peter Verhasselt coacht technologiebedrijven bij het optimaliseren van hun Product Management, Business Plan en Go-to-Market-strategie. Voordat hij bij Sirris kwam, werkte Peter voor industriële bedrijven in verkoop- en productmanagement, buitendienst en R&D.

Be there or be square!


Share with friends

Date and Time

Location

Hangar K

Nelson Mandelaplein 2

8500 Kortrijk

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved