Expert Talk : Jan Van Caneghem - inclusief boek

Venster Acties

Expert Talk : Jan Van Caneghem - inclusief boek

The book that helps you become the EPIC designer of our tomorrows, wil u overtuigen van de noodzaak van creatief denken en in een toegepaste

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hangar K Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

EXPERT TALK JAN VAN CANEGHEM

The book that helps you become the EPIC designer of our tomorrows, wil u overtuigen van de noodzaak van creatief denken en in een toegepaste vorm, design thinking. In de inleidende hoofdstukken gaan we dieper in op de aard van creatief denken en hoe dat ondergewaardeerd wordt in het onderwijs en het bedrijfsleven, waar we focussen op prestatie. We proberen inzicht te krijgen in de nadruk op R&D in organisaties en overheidssteun en waarom dat schadelijk is voor bedrijven en de mensen voor wie ze werken. In de tweede helft van het boek gaan we in op het EPIC design maturity model en assessment. Dit model helpt je te begrijpen hoe empathie, processen, impact en karakter de belangrijkste factoren zijn om een human-centred designer te worden.

PROGRAMMA

18:30 - Welcome

19:00 - keynote Jan

20:15 - Q&A

20:30- Netwerk - drink & pizza

Jan Van Caneghem is een ontwerper met een focus op design thinking in een context van innovatie. Hij is docent design aan de Erasmushogeschool Brussel en helpt organisaties innoveren in een sociale en technologische omgeving.