19,86 €

Ertebrekers

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na al het feesten en dineren vliegen we 2020 in met de Ertebrekers. Zij gaan ons hartje breken (of stelen) in ons winters bos!

Weet u nog waar u zich bevond toen 'De zji' van Ertebrekers voor het eerst de ether in gestuurd werd? Wij wel. On the road, met de offspring in the back en het lief vrolijk naast ons. Plots kreeg de rit naar de cinema een impromptu roadtrip-gevoel, een sentiment dat we later vaker hadden, want 'Otel' – Ertebrekers’ debuutalbum, ook alweer uit 2016 – bleek uitstekend cruisin’ materiaal. Mellow, funky, laidback, ... de zomer steeds in het handschoenenkastje.

Ertebrekers: Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle staken afgelopen zomer de koppen opnieuw bij elkaar, wisselden muzikale ideeën uit ("Plots kwam Jeffrey af met wel 50 demo's. Ideetjes, zei hij" – dixit Kowlier), dronken koffie, kregen zin in ijs en gingen aan het werk. Het resultaat? Een nieuwe plaat. De titel? 'Crème'. Die verscheen op 8 maart 2019, vergezeld van een reeks clubconcerten en het podium van Zebrawoods.

17h30 Deuren open

19h00 TBA in XYZ Lounge

20h30 Ertebrekers

22h00 TBA in XYZ Lounge

01h00 Einde

Voorverkoop: €18

Aan de kassa: €25

Het binnenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt. Eigen drank is niet toegestaan op onze site (lounge, tent en binnenplein).

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen