Erfgoedcafé 2022 - Verhalen met mes en vork

Venster Acties

Erfgoedcafé 2022 - Verhalen met mes en vork

Tijdens het erfgoedcafé kan je smullen van gerechtjes met een knipoog naar het verleden en kies je jouw favoriete erfgoedlezingen à la carte

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Oud zwembad Wevelgem, Big Bang 14 Vanackerestraat 8560 Wevelgem Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Tijdens het erfgoedcafé kan je smullen van gerechtjes met een knipoog naar het verleden en kies je jouw favoriete erfgoedlezingen à la carte. Bij elk gerecht neem je plaats aan een tafel waar een boeiende verteller - tijdens het eten - een inspirerend erfgoedverhaal van binnen of buiten de regio brengt.

Aan de slag

Je programma samenstellen kan op basis van dit overzicht. Heb je jouw keuze gemaakt voor je amuse-gueule, voorgerecht en hoofdgerecht, klik dan op tickets, en kies de lezingen bij aanvullende artikelen. Vul je die niet in, dan gaan we ervan uit dat je ons carte blanche geeft.

Reserveren voor het erfgoedcafé is verplicht, en kan je doen tot en met 14 oktober. Ook reserveer je per persoon (dus per persoon een betaling uitvoeren).

We volgen de geldende covid-maatregelen en brengen je op de hoogte indien er veranderingen van toepassing zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik mijn lezingen?

Bij het reserveren kan je jouw favoriete lezingen kiezen voor de drie gangen. Opgelet! Het aantal plaatsen per tafel is beperkt, sommige tafels zijn misschien al volzet. Kijk dus vooraf goed wanneer je welke lezing op het menu zet. 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren is mogelijk aan het oude zwembad zelf, of aan de overkant van de straat is ook een ruime parking. Tot 18 uur geldt de blauwe zone, dus tijdens het evenement is het gratis parkeren.

We raden je aan zoveel mogelijk te carpoolen, en een BOB aan te duiden.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dat mag, maar hoeft niet. Je kan ook altijd je bevestigingsmail tonen, of de juiste naam vermelden bij aankomst. Het is verplicht per persoon een ticket te boeken, al mag je dit wel in zijn of haar plaats boeken, zolang de bezoeker de juiste referentie meebrengt.

Ik heb recht op een kansentarief, hoe boek ik een ticket?

Heb je als houder van een UiTPAS met kansentarief recht op een verlaagde toegangsprijs, stuur dan een mailtje naar erfgoed@zuidwest.be om jouw ticket te boeken aan 3 euro.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Met al je vragen kan je terecht bij erfgoed zuidwest, via erfgoed@zuidwest.be of 056 24 16 16.

15 €