Gratis

Energie besparen? Kinderspel!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in jouw energiefactuur, leer je je verbruik te meten en krijg je haalbare tips voor thuis.

Over dit evenement

Welke toestellen slurpen bij je thuis het meeste energie? Hoe kan je je waterverbruik beter monitoren? Welke waterkraan – en tegelijkertijd geldkraan – kan je beter wat meer dichtdraaien?

Samen met de Energiesnoeiers zoeken we het uit in ARhus! Tijdens deze praktische workshop krijg je meer inzicht in jouw energiefactuur, leer je met gratis of goedkope tools je verbruik te meten en krijg je haalbare tips om thuis mee aan de slag te gaan. Wist je bv. dat je de kosten van een nieuwe energiezuinige diepvries al na 2 jaar terugverdiend hebt?

Gewapend met heel wat handige tips en tricks, wordt energie(kosten) besparen kinderspel! Zo draag je na deze workshop een extra steentje bij aan het milieu en trek je ten strijde tegen een (te) hoge energiefactuur.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

i.s.m. Energiesnoeiers Roeselare

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

© Foto Energiesnoeiers

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Energie besparen? Kinderspel!

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen