Employer Branding & Social Media

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fosbury & Sons Harmony (Antwerp)

271 Mechelsesteenweg

#Bus 1.1

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak van je werknemers ambassadeurs en zorg met employer branding dat je mensen aantrekt die trots zijn om voor jouw organisatie te werken.

Over dit evenement

Meer informatie over al onze cursussen vind je op de website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college

Waar staat je organisatie voor en wat is de bedrijfscultuur? Ervaren je medewerkers dat wel op dezelfde manier? Met goede Employer Branding engageer je gedreven werknemers die dezelfde waarden onderschrijven en daardoor blij en trots zijn om voor je te werken. In andere woorden: je laat ze uitgroeien tot echte ambassadeurs van jouw organisatie.

Waarom is Employee Engagement & Employer Branding een 'must have' voor iedere organisatie? Dat ontdek je in deze Cabinet College.

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil gaan met Employee Engagement en Employer Banding. Denk aan: marketeers die meer menselijke content willen inzetten en interne communicatiemanagers die personeel willen betrekken bij de activiteiten van hun organisatie.

Wil jij potentiële werknemers laten weten waar je bedrijf voor staat en wat het betekent om bij jou te werken? Wil je daarbovenop van je huidige medewerkers ambassadors maken die met veel plezier de fierheid en het verhaal van jouw organisatie delen om zo impact te creëren op sociale media? Dan is deze training iets voor jou.

Inhoud:

In de Cabinet College: Employer Branding & Social Media ga je met expert Patrick Depauw aan de slag en kom je te weten waarom een krachtige employer branding strategie zo belangrijk is en hoe je een goede basis legt voor jouw employer story.

Na deze Cabinet College weet je onder andere:

✔️welke impact Employee Engagement heeft

✔️wat de do’s en don’ts van Employer Branding zijn

✔️welke voordelen employee generated content met zich mee brengt

✔️hoe het Employee advocacy stappenplan in elkaar zit

✔️welke handvatten je in handen hebt om te starten in jouw organisatie

Trainer:

Patrick Depauw is CEO van Social Seeder en gelooft samen met zijn team in de kracht van jouw medewerkers en fans. Social Seeder helpt intussen meer dan 250 organisaties om een employer branding programma te starten en te optimaliseren met interne en externe ambassadeurs.

Geïnteresseerd in deze cursus? Voor boekingen kun je terecht op de website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college/employer-branding-antwerpen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fosbury & Sons Harmony (Antwerp)

271 Mechelsesteenweg

#Bus 1.1

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen