Gratis

Elke Lecluyse over leven naar je talenten

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In deze sessie geeft Elke Lecluyse je inzicht in jouw talenten en leer je de valkuilen ervan kennen.

Over dit evenement

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”, zei Socrates. “Bewuste keuzes maken in functie van je talenten is voor mij de basis van een gelukkiger leven.” Elke mens wordt met een schat aan talenten geboren. Het zijn jouw natuurlijke energiebronnen. Als je die talenten kan inzetten in je job of in je dagelijkse leven, dan krijg je nieuwe energie en leef je het leven met volle goesting.

Elke Lecluyse is als leerkracht begeleider van het keuzeproject Tijd voor je Talent op school. Daarnaast startte ze in 2018 met de Talententocht, een talentgerichte coachingreeks voor volwassenen.

In deze sessie geeft Elke Lecluyse je inzicht in jouw talenten, leer je de valkuilen ervan kennen en kom je meer te weten over de context waarin jouw talenten best tot uiting komen.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

© Poster Elke Lecluyse

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Elke Lecluyse over leven naar je talenten

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen