16,92 €

elekti. & PROPEL | Arnout Van den Bossche

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

cc De Schakel vzw

8 Schakelstraat

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Van ingenieur tot Senior Executive Comedian. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen burn-out!

Over dit evenement

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.

Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,...

Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow "De Relatiefluisteraar", waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Burn-out Comedy

Voor zijn nieuwe show Burn-out voor Beginners haalt hij inspiratie uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.

Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor 'De Relatiefluisteraar' werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema's werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

cc De Schakel vzw

8 Schakelstraat

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen