Gratis

Eigen Thuis Classics 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Corneliuskerk Molenveld

Tangedallaan 34

1850 Grimbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jaarlijks klassiek concert ten voordele van Eigen Thuis, centrum voor integratie van personen met een handicap

Over dit evenement

Concert gebracht door een inernationale topselectie muzikanten, voornamelijk studenten hogere graden aan het Conservatorium van Brussel. De opbrengst wordt integraal geschonken aan Eigen Thuis, de toegang is gratis, wij vragen een vrije bijdrage over te maken ten gunste van Eigen Thuis.

Voor de veiligheid van ons publiek, de bewoners van Eigen Thuis, alle muzikanten en medewerkers, hebben we dit concert uitgesteld tot vrijdag 9 oktober. De reeds bestelde tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geannuleerd volgens de instructies die alle bestellers hebben ontvangen. Met dank voor jullie begrip.

9 oktober 2020 biedt ons onvoldoende zekerheid om een voor iedereen voldoende veilig concert te garanderen en aan alle vereiste voorwaarden te voldoen. We gaan daarom voor een tweede uitstel en verschuiven ons concert naar vrijdag 23 april 2021, een jaar na de origineel geplande datum dus. De tickets van 2020 (24/4 of 9/10) blijven geldig, dus als je die al hebt, hoef je geen nieuwe te bestellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Corneliuskerk Molenveld

Tangedallaan 34

1850 Grimbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen