145 € – 250 €

Digitaal deconnecteren

Venster Acties en details

145 € – 250 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Door te vaak op ons scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Leer bewuster omgaan met digitale middelen in deze workshop.

Over dit evenement

Digitaal deconnecteren

Stress, concentratieverlies, nervosiiteit en/of uitputting ... Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Deconnectie betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen. Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt. Via de smartphone hebben we 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

Deze live online training biedt je

- Wat is digistress en heb ik er last van?

- Gezond gebruik van je smartphone; wat is dat en hoe doe ik dat

- Leren deconnecteren: waarom dit belangrijk is en hoe kan ik dat in mijn werk/leven inbouwen

- Het platform om te ontdekken waar anderen in vastlopen en hoe zij de hindernissen omzeilen

- Persoonlijk advies van de expert en antwoord op jouw vragen

De trainer: Christine Wittoeck

Eind 2010 kreeg Christine Wittoeck de diagnose ‘burn-out’. Drie jaar later had ze een nieuwe carrière, een groter inzicht in haar talenten en passies en weer heel veel zin in het leven. Ze is entert(r)ainer en digital detox coach.

Christine gelooft dat we gezond en bewust kunnen omgaan met digitale communicatie. Met haar keynotes en workshops geeft ze inzichten en handvaten om zelf aan de slag te gaan, je eigen ideale digitale kader te scheppen waarin werkgeluk en plezier centraal staan. Zij wil digitaal welzijn faciliteren in teams en bedrijven met concrete, praktische en interactieve opleidingen en trajecten.

Als geen ander weet ze dat het cruciaal is om Digitale Onrust om te buigen naar Digitaal Comfort.

Met haar passie voor entertainen, trainen, coachen en persoonlijke ontwikkeling betrekt ze haar publiek in alles wat ze doet… met veel vuur én de nodige dosis humor.

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille subsidie.

Schrijf je je samen in met meerdere collega(s)? Neem dan even contact op want dan kan je een korting krijgen op je ticketprijs!

www.tryangle.be - info@tryangle.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Tryangle

Organisator van Digitaal deconnecteren

  • The international Week of Happiness@Work is an initiative of Happy Office (NL) with the support of a lot of partners. The Week of Happiness at Work in Belgium and the closure event is organised by Tryangle bvba.
  • De internationale Week van het Werkgeluk is een initiatief van Happy Office (NL) in samenwerking met heel wat partners. De Week van het Werkgeluk in België en het slotevenement wordt georganiseerd door Tryangle bvba.
  • La Semaine internationale du Bonheur au Travail est une initiative de Happy Office (NL) en collaboration avec beaucoup de partenaires. La semaine du Bonheur au Travail en Belgique et l'événement de clôture sont organisés par Tryangle bvba.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen