De Warmste Quiz + Res Cafe 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Greenhouse Café

Uitbreidingstraat 66

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
RES vzw organiseert een Quiz ten voordele van de welgekende “Warmste Week”, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan het goede doel KIK VZW

Over dit evenement

Inschrijven voor de Warmste Quiz dient te gebeuren per ploeg van maximaal 5 deelnemers.

Deelnamevergoeding €125 per ploeg + 21% BTW (inclusief welkomstdrankje en broodjes). Opbrengst van de avond wordt geschonken aan het goed doel.

Voor een factuur per team contacteer info@res-vzw.be.

RES vzw organiseert dit jaar opnieuw een Quiz ten voordele van de welgekende “Warmste Week”, meer bepaald voor het goed doel: Kids in Kindia VZW bij Greenhouse Café te (Berchem) Antwerpen. De opbrengst van deze Quiz avond wordt mede dankzij de steun van de sponsors BDO, BLSC, Ceusters en Intervest Offices & Warehouses geschonken aan het goed doel. Vzw KIK (Kids in Kindia) is een onderwijsproject dat zich vooral richt op kinderen uit de basisschool “Le Dauphin”, gelegen in een buitenwijk van Kindia Guinée (West-Afrika). Als vzw KIK zijn zij tevens lid van Leraars zonder grenzen. KIK biedt, in samenwerking met de basisschool Ak’Cent Bever, pedagogische en didactische ondersteuning, beginnend bij het “spelend leren” van kleuters. Een scholenband, gesteund door VVOB (éducation for development), geeft kansen tot uitwisseling oa. rond “diversiteit”.In de toekomst willen zij zich blijven inzetten om kinderen, in één van de armste landen van Afrika, kansen te bieden op GOED onderwijs.

https://www.res-vzw.be/evenementen/de-warmste-quiz-res-cafe

https://dewarmsteweek.be/acties/warmste-quiz-res-cafe-2019

De kostprijs van de deelname bedraagt 125 € per team + 21% BTW + ticket price + bankkosten

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Greenhouse Café

Uitbreidingstraat 66

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen