De Verhalencirkel: van luisteren naar (be)leven. Thema 'Een nieuwe start!'.

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Verhalencirkel is een maandelijkse bijeenkomst waar persoonlijke verhalen verteld en empathisch beluisterd worden.

Over dit evenement

We hebben allemaal verhalen in ons leven. Grote verhalen en kleine verhalen. Verhalen delen zorgt ervoor dat we ons verbonden voelen. We leren van ons eigen verhaal, zeker wanneer we ze vanuit een ander perspectief zien. We leren ook van elkaars verhalen. Zeker wanneer we die verhalen zien en kunnen mee beleven.

Tijdens De Verhalencirkel vertellen en delen we onze verhalen. Elke keer staat er een ander thema centraal. Via heel eenvoudige basistechnieken vanuit het terugspeeltheater brengen we die verhalen samen ook terug tot leven. We tonen wat een verhaal in ons doet bewegen. Om zo de verteller te erkennen en het verhaal mee te (be)leven.

Door verhalen terug te spelen kom je echt in contact met het verhaal en hetgeen je er zelf in herkent. Dit bevordert empathie naar anderen en naar jezelf.

Je hebt absoluut geen acteerervaring of -talent nodig. Zelf vertellen is geen must, je vertelt wat je wil vertellen en alleen wanneer je dat wil.

Er zijn twee prijscategorieën zodat ook mensen met een kleiner budget kunnen deelnemen. Prijzen zijn inclusief BTW en servicekosten. Er is ook de mogelijkheid om een supplement te betalen zodat iemand voor wie de budgetprijs nog te hoog is toch kan deelnemen. Dus, wanneer je behoefte voelt om deel te nemen, maar geen 15€ kan missen dan mail je naar ann@lifeonstage.be.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen