De Serre: expeditie originele vakantiefoto’s

Venster Acties

De Serre: expeditie originele vakantiefoto’s

Maandelijkse creatieve workshop voor kinderen én (groot)ouders.

Door Kenniscentrum ARhus

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 7 jun. 2023 14:00 - 16:00 CEST

Locatie

ARhus (workshopruimte verdieping +2 ) De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De Serre is een maandelijkse creatieve workshop voor kinderen vanaf 7 jaar én (groot)ouders. Een broeikas waar kennisdelen en groei centraal staan en de collectie van ARhus tot leven komt. Een lokaal expert met groene vingers geeft uitleg en zet jou en je (klein)kind(eren) daarna op weg. Ben je klaar om samen met ons de wondere wereld van natuur en wetenschap te ontdekken?

De vakantie komt steeds dichterbij! Trek je deze zomer naar de bergen of de zee? Wij bereiden jullie alvast voor om terug te keren met de meest originele vakantiefoto’s. ARgonaut Sandra geeft tips en tricks, die je daarna samen met je (klein)kind kan uitproberen tijdens onze expeditie door stad Roeselare. Breng dus zeker een opgeladen smartphone mee!

Voor deze sessie moet elk kind door 1 (groot)ouder begeleid worden.

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Over de organisator

Georganiseerd door
Kenniscentrum ARhus

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.