7 €

De Kruitfabriek x Halloween Afterwork

Venster Acties en details

7 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kruitfabriek

44D Steenkaai

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Kruitfabriek Afterwork is back ! Feesten zoals vroeger met Covid Safe Ticket

Over dit evenement

De Kruitfabriek Afterwork is back !

Onze capaciteit is gelukkig groter dan 500 personen, dus wij kunnen jullie een 100% Covid Safe Ticket Afterwork aanbieden! Feesten zoals vroeger, zonder constant te moeten nadenken dat die persoon naast jou toch wel een raar kuchje heeft !

U leest het goed, de Afterworks starten opnieuw op. Donderdag 28 oktober (omwille van Halloween uitzonderlijk op de 4de donderdag van de maand) kan je terecht in De Kruitfabriek om met collega’s, vrienden, enz… even te komen ontspannen, dansen en een glas drinken.

Begeleid door de fijne muziekjes van onze DJ’s Brett Summers, DJ Cruz & Mr. M. Kan je tussen 18u en 00u Covid Safe komen genieten.

Om alles in goede banen te kunnen leiden zijn we vanaf nu wel verplicht om te werken met een ingangsticket. Dat kost 7 EUR, maar in ruil krijgt u dus een stevig feest om de hoek ! Wie vooraf reserveert krijgt bij aankomst 1 jeton gratis, dat is alvast handig voor de waarborg van onze wisselbekers.

Let op, we werken met het CST. Dat zal u voor de ingang moeten tonen, samen met een identiteitsbewijs MET foto (ID card, rijbewijs, …). Geen CST = geen ingang & geen refund ! Indien u voor een groep reserveert, check dan zeker eerst of iedereen wel degelijk beschikt over een CST. We willen het 100% veilig houden voor alles en iedereen en er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Madtiger restaurant is open op die dag, maar ook enkel toegankelijk met CST én uitsluitend op reservatie. Mensen die eerst komen eten in het resto krijgen nadien gratis toegang tot de afterwork.

En oh ja… Wie nog van die gele jetons liggen heeft: het is de moment ! Ze zijn nog steeds geldig :-).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kruitfabriek

44D Steenkaai

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator De Kruitfabriek

Organisator van De Kruitfabriek x Halloween Afterwork

Als één van  laatste overblijfselen van het industrieel verleden van Vilvoorde, houdt de Kruitfabriek vandaag stand als cultureel centrum. Ateliers, repetitieruimtes en feestzalen lokken de creatievelingen van Vilvoorde en omstreken naar de kanaalzone. Een incubator voor talent, wekelijks een circusschool en occasioneel een rommelmarkt, in afwachting van complete restauratie staan de deuren van de Kruitfabriek open voor iedereen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen