Dag van de Freelancer 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Melkerij

3A Brusselsesteenweg

1980 Zemst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 10 oktober 2019 slaan Jellow, NextConomy en UNIZO de handen in elkaar tijdens de Dag van de Freelancer.

Over dit evenement

#dagvandefreelancer

Het aantal freelancers in Vlaanderen en Brussel is tussen 2014 en 2017 gestegen met 22,7%. De freelancemarkt groeide daarmee drie keer sneller dan de totale arbeidsmarkt. Tegen 2027 zou het aantal freelancers het aantal mensen in loondienst overstijgen.

Het zijn vooral talenten of mensen met specifieke kennis en ervaring die kiezen voor een carrière als freelancer. Deze toppers zullen meer en meer te vinden zijn onder de freelancers. Hoog tijd dus om als werkgever hierop in te spelen.

Heeft de groeiende trend zich doorgezet in 2018 of gaat het allemaal nog sneller dan verwacht? Waar liggen freelancers van wakker? Hoe komen ze aan hun klanten? En welke interessante trends komen er in de toekomst nog aan? Dát ontdek je tijdens de Dag van de Freelancer!

Maar dat is nog niet alles. Want met de hulp van onze sprekers word jij binnenkort een betere opdrachtgever of een betere freelancer. Onder meer Ellen Pensaert (Legal & HR Senior Counsel, Furbo Legal), Marleen Deleu (Director Trends & Insights, NextConomy), Mark Willems (CEO Jellow België) en Danny Van Assche (gedelegeerd-bestuurder UNIZO) geven jou dé tips & tricks die je nodig hebt om als freelancer en opdrachtgever optimaal samen te werken.

Presentatie door Ilse De Vis

Programma

13u00 - Ontvangst

13u30 - Welkomstboodschap (Ilse De Vis, freelance presentatrice en moderator)

13u40 - Onthulling resultaten en aandachtspunten Freelancer Focus-rapport (Danny Van Assche, gedelegeerd-bestuurder UNIZO, en Robin Deman, expert Economie & Onderzoek UNIZO)

14u30 - Verklaring resultaten (Marleen Deleu, expert flexibele arbeid en co-founder NextConomy)

15u00 - Pauze

15u30 - Hoe vinden werkgevers en freelancers elkaar? (Mark Willems, CEO Jellow België)

16u00 - Waardevolle tips voor een goede samenwerkingsovereenkomst (Ellen Pensaert, Legal HR en Senior Counsel Furbo Legal)

16u30 - Hoe freelancers in je organisatie integreren? (Loïc Ganza, Project Manager Cowboy)

17u00 - Round-up

17u15 - Netwerkingreceptie met verfijnde hapjes

19u00 - Voorzien einde

Dag van de Freelancer is een initiatief van:

Jellow is een combinatie van een freelancenetwerk en een online tool waarmee opdrachtgevers snel freelancers kunnen zoeken, vinden en bewonderen zonder marges te betalen op de tarieven. Momenteel bestaat het netwerk uit 25.000+ freelancers en 1.600+ opdrachtgevers zoals Booking.com, Cowboy en Mediahuis.

NextConomy is een onafhankelijk kennisplatform en community in België voor iedereen die betrokken is bij de veranderende wereld van (freelance) werk en (flexibel) organiseren. Ze zwengelt het debat aan tussen freelancers en opdrachtgevers over de toekomst van freelancewerken.

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigt ongeveer 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. UNIZO behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking.

Onze projectpartners:

Exclusief mediapartner:

Datum en tijd

Locatie

de Melkerij

3A Brusselsesteenweg

1980 Zemst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen