24,95 €

Crypto University EU - Bitcoin Educatie, Succes Coaching en MEER.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Europahotel bvba

Gordunakaai 59

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij al van termen zoals Bitcoin, digitale munten, de Blockchain gehoord? Zou je graag beter begrijpen waar het precies over gaat, hoe je er (veel) geld mee kan verdienen en bovendien hoe je er een zeer succesvolle business op kan uitbouwen (indien je dit wenst)?

Bij Crypto University EU kan je terecht voor alles wat met deze markt te maken heeft. Wij bieden niet enkel educatie aan, maar we tonen je ook onze unieke en reeds bewezen strategie die we toepassen om maximaal op deze markt te kapitaliseren. Financiële en persoonlijke vrijheid is binnen handbereik. Dit is veruit de beste opportuniteit voor miljoenen mensen wereldwijd om een comfortabel(er) leven te leiden.

Als je de opkomst van het internet, sociale media en andere opportuniteiten gemist hebt, dan is DIT jouw kans. Volgens Tim Draper (miljardair investeerder) is Bitcoin groter dan het internet! Hij is trouwens niet alleen. Enkele van de meest invloedrijke mensen ter wereld zijn heel positief over Bitcoin.

Je hebt overigens de boot nog niet gemist, de prijs van Bitcoin schommelt nu rond de $9 000, er zijn heel wat voorspellingen die zeggen dat Bitcoin $100 000, $250 000 en zelfs $1 000 000 zou kunnen bereiken PER COIN. Je kan de opkomst van de blockchain technologie vergelijken met deze van het internet in 1995.

We hebben nog tot mei 2020 om te kapitaliseren op deze markt. Omwille van verschillende redenen, zal het daarna veel moeilijker zijn. Wacht dus niet langer.

Voor wie is deze seminar/infoavond?

Eigenlijk voor iedereen. Heb je nog nooit van Bitcoin gehoord? Heb je er wel al van gehoord en beschik je zelfs al over basiskennis? Misschien ben je al volop aan het traden? Of ben je wat verloren in de huidige marktsituatie en weet je niet waar te beginnen?

In al deze gevallen is deze seminar, die anderhalf à twee uur duurt, perfect voor jou. De enige vereiste is dat je een open houding hebt en de waarheid wilt te weten komen over deze markt. Bovendien wordt het gegarandeerd een leuke en interessante ervaring!

Wat leer je, wat mag je verwachten?

- Wat is Bitcoin, digitale valuta en de blockchain technologie?
- Waarom is het zo relevant?
- Waarom zal het fiat valuta (euro, dollar,...) vervangen?
- Hoe kan je Bitcoin en andere crypto aankopen?
- Hoe kan je er (veel) geld mee verdienen (M.I.N.T. Strategie)?
- Hoe kan je er een zeer succesvolle business op uitbouwen (optioneel)?
- En nog veel meer!

Na de presentatie is er nog tijd om vragen te stellen aan ons en te netwerken met een hapje en drankje.

Waarom zou je je inschrijven?

Noch de Blockchain technologie, noch digitale valuta's zijn nog weg te denken uit onze toekomst. Of we het nu willen of niet. Net zoals meer dan honderd jaar geleden de auto het paard heeft vervangen als transportmiddel, zal deze technologie zowel ons financieel, economisch als informatiesysteem grondig veranderen.

De vraag is niet "of" dit gebeurt, maar "wanneer".

Nu heb jij de keuze:
- Wacht je af tot het zover is, zonder ervan gebruik te maken?
- Kom naar de Crypto University EU seminar, word Lid van ons educatieplatform en krijg toegang tot alle trainingsvideo's, informatie,... die je nodig hebt om ten volle van deze unieke opportuniteit gebruik te maken.

OPGELET: Wij zullen dit alles niet lang meer aan deze tarieven kunnen aanbieden. Wie zich NU inschrijft behoort tot de allereerste CU EU Leden en zal daarom altijd aan een voordeliger tarief van onze diensten gebruik kunnen maken.

Dit is JOUW kans op succes en het bereiken van je dromen. Er zijn maar 50 tickets beschikbaar, dus reserveer NU je plaats!

Wie of wat is Crypto University EU

Ons doel bij de Crypto University EU is om jou de kennis en coaching te geven die je nodig hebt om het risico tot een minimum te beperkten en weloverwogen beslissingen te kunnen maken. Momenteel is de prijs die je betaalt voor je ticket enkel om de kosten te vergoeden voor de organisatie van de seminar. Echter, het zal niet lang meer duren voordat we Trainingen en coaching zullen aanbieden aan veel hogere prijzen. Grijp dus NU je kans!

Lees alles over Crypto University EU op onze website: https://www.cryptouniversity.eu

Planning

Wanneer: 26 juni, inkom vanaf 19u00. Start presentatie om 19u30 stipt. Duurtijd: presentatie duurt ongeveer anderhalf à twee uur (inclusief 5 minuten pauze) en de mogelijkheid om nadien te netwerken en aan ons persoonlijk nog vragen te stellen. Het kan zijn dat dit uitloopt, afhankelijk van de interactie met de aanwezigen.

Waar: Europahotel; Gordunakaai 59, 9000 Gent.

Wat krijg je voor je ticket?

- Toegang tot de training seminar
- Enkele sandwiches met divers beleg en verse groentjes
- Welkomstkoffie/thee of iets fris om te drinken
- Comfortabele zitplaats met notitiemateriaal (pen en papier)
- Koffiepauze met vers fruit
- Netwerkmoment met fingerfood, in de bar van het hotel
- Keuze tussen witte, rode en rosé wijn, bier van het vat, frisdranken en warme dranken.
- Gebruik van WiFi in het gehele hotel
- Gratis parkeermogelijkheid op wandelafstand van het hotel; Een gedetailleerde beschrijving van de gratis parking die zich op wandelafstand van het Europahotel bevindt vind je hier.
- Gratis toegang tot onze Basis Training en Starters Training (t.w.v. €50). Bovendien krijg je een voordeliger tarief op al onze andere Trainingen, Diensten & Producten omdat je aanwezig was op deze Seminar. Zoals de naam van deze trainingen al doet vermoeden, bevat het alle educatie die je nodig hebt om te kunnen starten met diversifiëren in en kapitaliseren op deze markt.

Let op: bij toekomstige seminars zal de prijs sterk verhogen. Bestel dus snel je tickets, terwijl ze nog zo goedkoop zijn. Wacht niet langer. Het wordt gegarandeerd een zeer interessante avond die potentieel jouw toekomst drastisch kan veranderen!

ER ZIJN MAAR 50 TICKETS BESCHIKBAAR, DUS ZORG DAT JE DIRECT JOUW PLAATS RESERVEERT. MIS DIT NIET!

- Crypto University EU Facebook pagina: https://www.facebook.com/CryptoUniversity.eu
- Crypto University EU Website: https://www.cryptouniversity.eu
- Contact opnemen: via onze Facebook pagina of via e-mail naar senne@cryptouniversity.eu

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Om de naamregistratie vlot te laten verlopen, breng je best je ticket mee. Let op: elk ticket geldt voor één persoon. De prijs van het ticket is namelijk om de kosten (zaalhuur, drinken, materiaal etc.) te dekken.

Is een restitutie mogelijk? Wat als ik onverwacht toch niet aanwezig kon zijn?

Er is geen restitutie mogelijk. Echter, wanneer je niet aanwezig kon zijn door onverwachte omstandigheden, ben je automatisch ingeschreven voor de volgende seminar. OPGELET: je moet ons hier dan wel van op de hoogte brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Europahotel bvba

Gordunakaai 59

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen