Gratis

Coffee With The Future: Stijn Bruers over voeding & klimaat- met livestream

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een interactief Zoomgesprek met Stijn Bruers over wat voeding en klimaatverandering met elkaar te maken hebben

Over dit evenement

In de reeks ‘Coffee with the Future’ gaan we samen met jullie in gesprek met een inspirerende gast. Dat doen we zonder slides of micro’s, met veel ruimte voor discussie en interactie. Door de corona-heropflakkering voeren we dit gesprek online via Zoom, elk vanuit zijn/haar eigen huiskamer 🙂

We verwelkomen Stijn Bruers, ethicus, onderzoeker en activist. We bespreken met hem hoe we via voedingskeuzes een positief verschil kunnen maken, en hoe hij zijn weg heeft gevonden in deze boeiende thematiek.

Het zoomgesprek zullen we ook live streamen via Facebook. Zo kan iedereen proeven van Stijns inspirerende inzichten. Stel zeker je vragen via de chatfunctie, wij zorgen er voor dat iedereen aan bod komt.

Wij verheugen ons alvast op een boeiend gesprek. Wil jij er graag bij zijn in Zoom of volg je graag de stream? Registreer je dan snel via Eventbrite!(https://www.eventbrite.be/.../coffee-with-the-future...) Denk ook alvast even na over wat je Stijn wil vragen. De plaatsen voor het Zoomgesprek zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, selecteren we deelnemers op basis van de ingezonden vraag. Maar geen zorgen, via de stream is iedereen welkom!

Tot dan!

Heb je vragen over dit event? Simon is je man! Stuur hem gerust een mailtje op Simon@act4change.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen