€15

"Coachen zonder Blabla": Maak van elk coach gesprek een krachtige ervaring

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Living Lei

Lei 15

3000 Leuven

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

"Coachen zonder Blabla": Maak van elk coach gesprek een krachtige ervaring

Vind je het ook weleens lastig om eindeloos naar je coachees te zitten luisteren? Heb je het gevoel dat er soms meer in je gesprekken zit dan je eruit haalt? Wil je graag (nog) krachtiger en efficiënter leren coachen, ongeacht je methodiek?

Nogal wat gesprekken hebben de neiging in het verbaal/mentale te blijven hangen: er wordt gepraat over het probleem, mogelijke oplossingen, obstakels en hulpbronnen... maar er wordt niet zoveel ervaren. De klant beweegt tijdens het gesprek weinig: hij blijft vaak de hele tijd in zijn stoel zitten. Daardoor blijft hij ook innerlijk gemakkelijker in zijn repeterende patronen en verhalen hangen...

Wat als je met eenvoudige technieken en houdingen je gesprekken kon upgraden om ze (nog) dynamischer én krachtiger te maken?

Aan de hand van de 5 onderdelen van het boek 'Coachen zonder blabla' brengt Benjamin Ball 5 stappen om van een gesprek 'tussen 2 hoofden en 2 stoelen' te gaan naar een spannende belevenis. Je brengt de onderliggende patronen van je coachees naar boven, en brengt hen innerlijk én uiterlijk in beweging. Hij geeft deze avond korte uitleg, laat je zelf proberen en toont live voor hoe hij werkt, zodat je het aan den lijve kan ervaren of meebeleven.

Je leert de platen afzetten, je klant verbinden met zichzelf en de vraag, spelen met fysieke werkvormen, met de dynamiek van het gesprek, met je houding en identiteit als coach. Je ontdekt waarom het beter is om liefdevol meedogenloos te zijn en hoe je je coachee nog meer het vuur aan de schenen legt.

Je leert efficiënter te zijn door sneller naar de essentie te gaan, en naar een beweging die telt. Meer energie én impact neer te zetten met meer resultaat na de coaching. En verrassende gesprekken te voeren door enerzijds lichtvoetiger én anderzijds diepgaander te coachen.


Praktisch:
Om 19u gaan de deuren van het Coach Café open, is er tijd om toe te komen, iets te drinken en te connecteren gelijkgestemden. De lezing/workshop zelf loopt van 20 tot 22u. Nadien is de bar open en kan er worden nagepraat tot 23u.

Kom bij voorkeur met de fiets, er is een gratis fietsenstalling in de garage van Living Lei (deze garage is naast de toegangsdeur). Met de trein is het 18' wandelen vanuit Leuven station (of neem je een bus naar het centrum). Als je met de auto komt, kan je parkeren op de publieke betaalparkings in de buurt:

- Sint-Jacobs (7’ wandelen, Minckelersparking (10’ )
- Ladeuze (10’) of Engels Plein (Vaartkom 10’).
Zie dit kaartje vanuit Sint-Jacobs.


Over de spreker:

Benjamin Ball is een gedreven en creatieve coach. Hij combineert speelsheid met wijsheid, mededogen met kracht. Hij werkt al 10 jaar doorheen zijn individuele trajecten en als coachopleider aan steeds effectievere, meer impactvolle manieren van begeleiden.

Zijn aanpak, Integrale Coaching, is een bloemlezing van de meest werkzame methodes en technieken. Zijn lesgevende stijl is vlot, intensief en praktisch.

Meer info?
www.coachenzonderblabla.be
www.yourcoach.be

Share with friends

Date and Time

Location

Living Lei

Lei 15

3000 Leuven

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved