Free

Co-Searching workshops: een andere loopbaankeuze nemen. Hoe dan?

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Het Predikheren - Bibliotheek Mechelen

88 Goswin de Stassartstraat

2800 Mechelen

Belgium

View Map

Event description
Gratis interactieve workshop voor én door werkzoekenden. Samen weten we meer!

About this event

Loopbaankeuzes maken is niet gemakkelijk. In deze workshop delen we onze ervaringen over loopbaankeuzes. Hoe maken anderen keuzes? Wat als je een foute keuze maakt? En hoe kan je je loopbaan een andere wending geven?

We delen onze ervaringen rond ons eigen loopbaantraject en we zullen ook inzoomen op enkele loopbaanvragen uit de groep en hier samen antwoord op geven. Samen weten we meer!

Tot dan!

Corona

  • De workshop gaat live door. Mocht dit toch niet kunnen wegens de corona maatregelen dan schakelen we over naar een online workshop.
  • We voorzien alcoholgel en een ruimte die groot genoeg is om de workshop coronaproof te laten doorgaan. Breng zelf een mondmasker mee!
  • Ben je verkouden? Blijf dan thuis. Ben je niet gevaccineerd? Doe dan een zelftest voor de workshop. We rekenen op jouw gezond verstand. :-)
  • We bezorgen je meer informatie over de workshoplocatie na inschrijving

Over Co-Searching

  • Co-Searching is een vzw en onze workshops zijn gratis. Werkzoekenden versterken er elkaar op weg naar een job. Je leert er bij van de kennis van anderen.
  • De workshops worden voorbereid en begeleid door Co-Searching vrijwilligers. Dit zijn werkzoekenden en werkenden, vaak met een expertise in HR.
  • Onze workshops zijn zeer interactief. We leren elkaar kennen en gaan voortdurend in gesprek in een kleine groep van werkzoekenden. Een ideaal netwerkmoment.

Voor wie?

  • Deze workshops is bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz...

Groetjes

Het Co-Searching team

Foto credit: Ian Schneider via Unsplash


		Co-Searching workshops: een andere loopbaankeuze nemen. Hoe dan? image
Share with friends

Date and time

Location

Het Predikheren - Bibliotheek Mechelen

88 Goswin de Stassartstraat

2800 Mechelen

Belgium

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organiser Co-Searching

Organiser of Co-Searching workshops: een andere loopbaankeuze nemen. Hoe dan?

Co-Searching organiseert interactieve workshops voor en door werkzoekenden: tips uitwisselen, netwerken, ervaring delen, persoonlijke feedback krijgen en meer. Ben je (bijna) afgestudeerd of tussen twee jobs in? Iedereen is welkom! Een overzicht van alle sessies vind je hier.

Save This Event

Event Saved