Gratis

Co-Searching workshop: Efficiënte sollicitatieplanning

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Gratis interactieve online workshop voor én door werkzoekenden. Samen weten we meer!

Over dit evenement

Heb je het gevoel dat je job zoektocht stilvalt, of weet je niet waar en hoe te beginnen? Blijf je op het einde van de week achter met de vraag of je wel "voldoende" gedaan hebt? Zoek je naar concrete handvaten om je planning en daginvulling tijdens het solliciteren haalbaar én succesvol te maken?

Dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop werken we samen aan een sterke sollicitatieplanning en leren samen hoe we het solliciteren systematisch en haalbaar kunnen aanpakken.

Solliciteren kan een intensief proces zijn. Met deze workshop willen we je concrete en haalbare tools geven, zodat je op het einde van de week, ongeacht positieve of negatieve sollicitatie-ervaringen, een goed gevoel kan hebben over jezelf, en je doelen.

We bespreken de pijlers van een sterke planning tijdens het zoeken naar werk, en denken we na over wat voor jou belangrijk is en wat jij nodig hebt. Zo maak je in kleinere groepjes je eigen, haalbare sollicitatieplanning.

Tot dan!

  • Deze workshop gaat door via videocall dus dit is een ideaal moment om zonder stress te oefenen. ;-) We gebruiken hiervoor de tool Zoom. We raden je aan om deel te nemen via laptop. Je hoeft dan niets te downloaden. Je krijgt enkele dagen voor de workshop de link toegestuurd om te kunnen deelnemen.

Check zeker ook onze andere geplande Co-Searching workshops via onze website of volg ons via Facebook!


		Afbeelding van Co-Searching workshop: Efficiënte sollicitatieplanning
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen