Free

Co-creatie Sessie | Optimalisatie en voorspelling in de logistieke keten

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
COOCK Smart Port 2025 Co-creatie Sessie | Optimalisatie en voorspelling in de waardenketen

About this event

De tweede activiteit van het project COOCK Smart Port 2025 is een co-creatie sessie onder leiding van Joost Thurman van The Argonauts. Hier worden de uitdagingen van maximaal 20 bedrijven in het Smart Ports-domein verkend, die zullen leiden tot innovatietrajecten.

Op basis van de discussie in de inspiratiesessie gaan we op zoek naar de uitdagingen en opportuniteiten in uw bedrijf of waardeketen. Samen met de Universiteit Antwerpen en Imec maken we die heel scherp. Achteraf kunnen de deelnemers – individueel of in groep – met de onderzoekers in gesprek gaan om hier concrete projecten van te maken en eventueel subsidies aan te vragen of direct aan de slag te gaan.

Deze sessie is voor bedrijven uit de haveneconomie en logistiek en voor ondersteunende en publieke diensten. Er is een maximum van 20 deelnemers (=1persoon PER organisatie).

U kiest zelf of u aan één of aan beide evenementen deelneemt. We raden deelnemers van de co-creatie sessie aan om ook de inspiratie sessie te volgen. Beide vinden digitaal plaats, en zijn gratis en publiek toegankelijk. De co-creatiesessie is voorbehouden voor bedrijven en organisaties uit haven en logistiek, die willen ontdekken hoe technologie kan bijdragen aan hun uitdagingen en opportuniteiten.

Tags
Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organiser The Beacon

Organiser of Co-creatie Sessie | Optimalisatie en voorspelling in de logistieke keten

At The Beacon you’ll be able to work, learn, network and develop tomorrow’s technologies. Far from being just another business center, The Beacon is an Internet of Things and Artificial Intelligence community and the launchpad for your product. Our bricks and mortar are the cradle of an internationally connected IoT ecosystem, crafted and managed by a whole team.

- Innovation for industry, logistics and smart cities! -

Save This Event

Event Saved