13,78 €

Close Company Living Room Concert - Tars Lootens, Alana, Steph

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kom genieten van onze exclusieve huiskamer concerten in een unieke en gezellige sfeer!

Over dit evenement

Tijdens de ‘Close Company Living Room Concerts’ nodigen wij verschillende muzikanten uit om zich volledig te laten gaan in onze woonkamer op ons professioneel uitgerust podium. De intieme en gezellige sfeer zorgen voor een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten.

Het optreden duurt ongeveer 1u en wordt met meerdere camera’s gefilmd. Dit materiaal wordt achteraf gemonteerd en ter beschikking gesteld aan de artiest.

Aan zeer democratische prijzen kunnen jullie genieten van een lekker biologisch gebrouwen biertje van Paul Warmenbol. Geen fan van bier? Geen paniek; er zijn uiteraard bio-wijnen, cava en niet-alcoholische dranken.

Ook tijdens deze concerten zijn er verscheidene kunstwerken te bewonderen en werken we samen met de Bricolagefabriek voor het gebruik van vintage meubelen en prullaria.

Wees er snel bij; er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per concert. Wat betreft de zitplaatsen; er zijn barkrukken, zetels, stoelen, ...

CLOSE COMPANY INVITES...

TARS LOOTENS, ALANA, STEPH VAN UYTVANCK

Over rare combinaties gesproken :

Tars Lootens, allround pianist, orkestleider en begeleider van o.a. Adamo, Toots Thielemans en Johan Verminnen, maar bij het grote publiek bekend als 'de pianist van VTM Kinderacademie'. Hoewel zijn grote liefde naar jazz uitgaat, heeft hij als toetsenist zowat alle genres en watertjes doorzwommen. Jo Lemaire, Will Tura, Maurice Jarre, I Fiamminghi, Rocco Granata, ... het zijn maar enkelenamen.

Alana, voorheen Alana Dante scoorde van de Japan tot in de VS een hoop dance hits. Daarnaast dook ze op in muziekprogramma's als De Notenclub, Bibabeloela en Het Swingpaleis. Ze lijkt ondertussen helemaal uit de media verdwenen te zijn, maar zingt in diverse stijlen en genres meer dan ooit op topniveau.

Steph Van Uytvanck is de minst bekende onder het gezelschap. Tijdens de editie van 2014 liet hij zich door tv-kijkend Vlaanderen opmerken als zanger in the Voice, al kent men hem in muziekland vooral als een begenadigd mondharmonicaspeler, ooit opgemerkt als jazz harmonicaspeler door Toots Thielemans, maar evengoed thuis in blues, pop, kleinkunst en jazz.

Laat deze 3 artiesten nu toevallig éénzelfde passie delen : oude jazz en tijdloze popsongs. Er ontstond een samenwerking tussen het drietal dat leidde tot onvervalste magie : de piano virtuositeit van Tars Lootens, het beklijvende stemgeluid van Alana en de aangrijpende harmonica klanken van Steph Van Uytvanck. Een aantal jazz grootheden als Louis Armstrong, Carlos Jobim en Mahalia Jackson, maar ook andere kleppers als Jacques Brel en George Gershwin worden eerbiedig en emotievol vanonder het stof gehaald.

In het kader van de privacywetgeving laten wij u weten dat Close Company Pictures vzw uw naam, voornaam en e-mailadres registreert bij uw deelname aan onze activiteiten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over de activiteit waarvoor u een toegangsticket hebt aangekocht en om u uit te nodigen voor onze toekomstige activiteiten. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden. Indien u niet wenst dat wij uw gegevens verwerken, kan u dit melden via events@closecompany.tv

Het portretrecht laat toe dat er tijdens onze activiteiten foto's en videobeelden gemaakt worden. Uw aanwezigheid impliceert dat u instemt dat deze sfeerbeelden gepubliceerd mogen worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen