13,78 €

Close Company Living Room Concert - Eli Goffa

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kom genieten van onze exclusieve huiskamer concerten in een unieke en gezellige sfeer!

Over dit evenement

Tijdens de ‘Close Company Living Room Concerts’ nodigen wij verschillende muzikanten uit om zich volledig te laten gaan in onze woonkamer op ons professioneel uitgerust podium. De intieme en gezellige sfeer zorgen voor een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten.

Het optreden duurt ongeveer 1u en wordt met meerdere camera’s gefilmd. Dit materiaal wordt achteraf gemonteerd en ter beschikking gesteld aan de artiest.

Aan zeer democratische prijzen kunnen jullie genieten van een lekker biologisch gebrouwen biertje van Paul Warmenbol. Geen fan van bier? Geen paniek; er zijn uiteraard bio-wijnen, cava en niet-alcoholische dranken.

Ook tijdens deze concerten zijn er verscheidene kunstwerken te bewonderen en werken we samen met de Bricolagefabriek voor het gebruik van vintage meubelen en prullaria.

Wees er snel bij; er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per concert. Wat betreft de zitplaatsen; er zijn barkrukken, zetels, stoelen, ...

CLOSE COMPANY INVITES...

ELI GOFFA

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas (BE). Hij groeide op met pa's lp's collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende performance. Dat bleef niet onopgemerkt toen hij bij de Voice van Vlaanderen (2014) de jury verbaasde en een staande ovatie oogstte met zijn vertolking van Neil Young en het tot de halve finale schopte.

Eli Goffa heeft afgelopen jaren succesvolle voorprogramma’s gedaan voor o.a. Hooverphonic, Paul Weller, Bent Van Looy en Frances en was te zien op grotere en kleinere festivals in België. Zijn singles stonden in 2017 een tiental weken in de playlist van Radio 1 en Radio 2 in België en in 2018 stond zijn single "How ‘bout a little love" in de playlist van NPO Radio 5 en NPO Radio 1 in Nederland waar hij dagelijks te horen was.

Nu is zijn eerste album 'Written in the stars' uit waar hij samen met producer David Poltrock aan heeft gewerkt. Voor de mix werden Greg Gordon (USA: Oasis, Nick Cave) en Ward Neirynck (BE: K's Choice, Clouseau) ingeschakeld. Het nieuwe album is zowel online als op vinyl verkrijgbaar.

Het Depot (Leuven) benoemde hem in 2017 tot 'Artist In Residence'.

In juni 2018 won Eli de Exposure Music Awards en speelt Eli Goffa in 2019 bijgevolg een showcase in Londen.

Meer weten?

Website: http://www.eligoffa.com

Facebook: http://www.facebook.com/eligoffa

Instagram: http://www.instagram.com/eligoffa

Twitter: http://twitter.com/EliGoffa

Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCMJpXjHZNob-k0gEILA0NYg

Spotify: http://open.spotify.com/artist/15x8hVfDc7StFbIcqpZXBM

iTunes: http://itunes.apple.com/us/artist/eli-goffa/id1124754520  

In het kader van de privacywetgeving laten wij u weten dat Close Company Pictures vzw uw naam, voornaam en e-mailadres registreert bij uw deelname aan onze activiteiten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over de activiteit waarvoor u een toegangsticket hebt aangekocht en om u uit te nodigen voor onze toekomstige activiteiten. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden. Indien u niet wenst dat wij uw gegevens verwerken, kan u dit melden via events@closecompany.tv

Het portretrecht laat toe dat er tijdens onze activiteiten foto's en videobeelden gemaakt worden. Uw aanwezigheid impliceert dat u instemt dat deze sfeerbeelden gepubliceerd mogen worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen