13,78 €

Close Company Living Room Concert - Adi Mehic

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kom genieten van onze exclusieve huiskamer concerten in een unieke en gezellige sfeer!

Over dit evenement

Tijdens de ‘Close Company Living Room Concerts’ nodigen wij verschillende muzikanten uit om zich volledig te laten gaan in onze woonkamer op ons professioneel uitgerust podium. De intieme en gezellige sfeer zorgen voor een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten.

Het optreden duurt ongeveer 1u en wordt met meerdere camera’s gefilmd. Dit materiaal wordt achteraf gemonteerd en ter beschikking gesteld aan de artiest.

Aan zeer democratische prijzen kunnen jullie genieten van een lekker biologisch gebrouwen biertje van Paul Warmenbol. Geen fan van bier? Geen paniek; er zijn uiteraard bio-wijnen, cava en niet-alcoholische dranken.

Ook tijdens deze concerten zijn er verscheidene kunstwerken te bewonderen en werken we samen met de Bricolagefabriek voor het gebruik van vintage meubelen en prullaria.

Wees er snel bij; er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per concert. Wat betreft de zitplaatsen; er zijn barkrukken, zetels, stoelen, ...

CLOSE COMPANY INVITES...

ADI MEHIC

Pianist ADI MEHIC speelt niet zomaar een nummer maar vertelt een verhaal. In Adi’s pianomuziek primeert gevoel, ontroering en passie. Kom luisteren naar ‘CARLTON NIGHTS’. Laat je verrassen door zijn nieuwste werken en zijn eerste album ‘Ebb & Flow’.

Als voorprogramma speelt IAN BIERMANS, belgeleid door MARTE MEDINA op drum, een jazz/klassiek pianostuk, vol dynamiek, ritme en gevoel. Hij neemt je mee in een denkbeeldige film, van akelig naar feeëriek.

Meer weten?

Facebook: https://www.facebook.com/adimehicmusic/

Instagram: https://www.instagram.com/adimehicmusic/

In het kader van de privacywetgeving laten wij u weten dat Close Company Pictures vzw uw naam, voornaam en e-mailadres registreert bij uw deelname aan onze activiteiten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over de activiteit waarvoor u een toegangsticket hebt aangekocht en om u uit te nodigen voor onze toekomstige activiteiten. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden. Indien u niet wenst dat wij uw gegevens verwerken, kan u dit melden via events@closecompany.tv

Het portretrecht laat toe dat er tijdens onze activiteiten foto's en videobeelden gemaakt worden. Uw aanwezigheid impliceert dat u instemt dat deze sfeerbeelden gepubliceerd mogen worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Close Company Pictures

Diksmuidelaan 92

2600 Berchem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen