12 €

CASS - Slower, Smaller, Happier - Album Launch

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Shop

2 Rijnkaai

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

YESSS, het is zover. Op 22 februari 2018 stelt Dirk Cassiers aka CASS zijn nieuw album voor 'Slower, Smaller, Happier', in De Shop in Antwerpen.

Het nieuwe album 'Slower, Smaller, Happier' is een ‘pauzeknop’ in Dirk Cassiers’ druk bezette bestaan geworden. Een moment van zelfreflectie en terugblikken. De plaat zit boordevol nummers die je raken én die je aanzetten om te feesten. Het is een kruisbestuiving van stijlen geworden. Een mix van funk, pop, jazz en soul.

In het gewone leven nog steeds Dirk Cassiers, maar op het podium en in de studio voortaan onder de nieuwe artiestennaam CASS.
Benieuwd hoe het klinkt? Beluister alvast de korte album teaser hier.

Bestel snel je tickets voor de voorstelling op 22 februari 2018 om 20u in De Shop (Rijnkaai 2, Antwerpen), inclusief live concert en release party met DJ Bobby Ewing!
Voor het schrijven van de songs werkte CASS samen met songwriters Babl en broer Jo Cassiers. Voor de productie ging hij in zee met producer Yannic Fonderie die er een groovende internationaal klinkende plaat van gemaakt heeft.

Voor z'n live optredens laat CASS zich begeleiden door deze topmuzikanten: Jordi Geuns - Drums | David Thomaere - Keyboards | Erik Rademakers - Bass | Leendert Haaksma - Guitar | Steve Kashala - backing vocals

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Shop

2 Rijnkaai

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen