Gratis

Carole's Leeskamer met Steven Van Belleghem

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Tech Thriller 'De Upgrade'

Over dit evenement

Tijdens Carole's Leeskamer gaat Steven Van Belleghem, auteur van 'De Upgrade' en ondernemer dieper in op de gevolgen die technologie kan hebben op onze maatschappij.

𝐁𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐡𝐨𝐞 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝 𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟒𝟓 𝐳𝐨𝐮 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐮𝐢𝐭𝐳𝐢𝐞𝐧?

Dan vliegen we met de Hyperloop in 25 minuten van Parijs naar Londen, maken virtuele persoonlijke assistenten ons leven eenvoudiger en prutsen wetenschappers aan ons DNA. Dan creëren we zelfs gepersonaliseerde virussen op maat en kan technologie van genetische modificatie ervoor zorgen dat koppels de persoonlijkheidskenmerken van hun embryo kunnen kiezen.

Volgens Steven Van Belleghem zou dit wel eens realiteit worden. Wil je hier graag meer over weten? Kom naar mijn Leeskamer, hier vertelt Steven je alles over de wondere techwereld en zijn nieuwe Tech Thriller ‘De Upgrade’.

Tijdens mijn Leeskamer zal Steven nieuwe inzichten geven over:

↳ Zullen er in 2045 gepersonaliseerde virussen op maat worden gecreëerd?

↳ Krijgen we in de toekomst een baby op bestelling met kenmerken die we zelf kiezen?

↳ Heeft technologie meer nood aan empathie?

“Als het over technologische vooruitgang gaat, staan altijd twee vragen tegenover elkaar: ‘Can we do it?’ en ‘Should we do it?’ Nu steeds meer limieten wegvallen en technologie bijna alles kan, dienen we ons veel meer dan vroeger af te vragen of we iets wel moéten doen.” Steven Van Belleghem

-------------------------------------------------------------------------------

Steven Van Belleghem is ondernemer, professor marketing aan de Vlerick Business School, en docent aan de Londen Business School. Hij geeft lezingen over de hele wereld en schrijft vooral wettenschappelijke boeken. Hij specialiseerde zich erin bedrijven te laten nadenken over de toekomst en de impact van technologie op het zakenleven en de maatschappij. Vorig jaar bracht hij zijn fictiedebuut ‘Eternal’ uit en daar komt nu een vervolg op ‘De Upgrade’. Een boek dat hij in volle coronaperiode schreef.

-------------------------------------------------------------------------------

Op 1 februari om 16:00u vertelt hij hier alles over in mijn Leeskamer. Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in!


		Afbeelding van Carole's Leeskamer met Steven Van Belleghem
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Carole Lamarque - DUVAL UNION Innovative Marketing

Organisator van Carole's Leeskamer met Steven Van Belleghem

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen