Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onze-Lieve-Vrouw ter Duinen Kerk Koksijde-Bad

Kerkplein

8670 Koksijde-Bad

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een wandeling vol smaakmakers

Over dit evenement

Startpunt van deze wandeling is de imposante Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk. De gids neemt je daarna mee op sleeptouw langsheen enkele typische Koksijdse bezienswaardigheden: maak onder meer kennis met Jommeke in Huisje Nys-Vermoote en ontdek de site waar ooit de cisterciënzerabdij Onze-Lieve-Vrouw Ten Duinen was gesitueerd. In onze prachtige Noordduinen kan je even genieten in alle stilte.

Je stopt ook bij het recent gerestaureerde Vanneuvillehuis, waar je meer te weten komt over leven en werk van Koksijdenaar en allround kunstenaar Walter Vilain.

Een wandeling vol smaakmakers, die je zin doet krijgen om zelf deze interessante plekjes te bezoeken!

Belangrijk!!!

  • max. 19 deelnemers
  • de gids draagt een mondmasker
  • aan de deelnemers wordt gevraagd om een mondmasker te dragen
  • elke deelnemer krijgt een pakketje met beeldmateriaal dat door de gids gebruikt wordt
  • er wordt gewerkt met een audio tourguide systeem zodat de afstand tussen gids en deelnemers kan gegarandeerd worden
  • als waarborg voor de audio tourguide vragen wij uw identiteitskaart tijdens de duur van de rondleiding
  • voor het gebruik van de audio tourguide vragen we om uw eigen koptelefoon (aanbevolen) of oortjes mee te brengen (met stereo jack plug)
  • iedereen blijft in zijn eigen bubbel en houdt voldoende afstand van de andere deelnemers

De gemeente Koksijde respecteert en beschermt de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar diensten en zal de persoonsgegevens van deze gebruikers nooit aan derden overmaken noch verkopen. De persoonsgegevens die worden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt worden voor de interne werking van de dienstverlening. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens zoals voorzien in de toepasselijke wetgeving op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Daartoe richt u een schriftelijk verzoek met bewijs van uw identiteit aan het College van burgemeester en schepenen van de gemeente Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde of mailt u naar info@koksijde.be.

Meer informatie over de wet van de privacy kunt u verkrijgen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. 02 213 85 40, commission@privacycommission.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Onze-Lieve-Vrouw ter Duinen Kerk Koksijde-Bad

Kerkplein

8670 Koksijde-Bad

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen