€21.50 – €42.50

BORGERWOOD 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Spoor Oost & Trix

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Event description

Description

Het derde weekend van juli strijkt het eigenzinnige muziek- en belevingsfestival Borgerwood voor de vierde keer neer op de oude spoorwegsite Spoor Oost. Dit jaar niet voor één dag, maar wel opnieuw voor twee dagen festivalplezier. Met op vrijdagavond 20 juli de focus op de hiphop- en r&b-heldin en held Coely en TheColorGrey en op zaterdag 21 juli de betere indie, rock en electronica door de bands van vandaag en morgen.

LINE-UP

VRIJDAG 20 JULI, vanaf 18u
COELY - TheColorGrey - Bibi Seck (warm up dj)

ZATERDAG 21 JULI, vanaf 14u
GIRLS IN HAWAII - SCHOOL IS COOL - Binkbeats - Sylvie Kreusch - Condor Gruppe - Hi Hawaii - Woodshakes

Op zaterdag wordt ook aan de dansbenen gedacht. Op een sfeervol aangeklede dansvloer nodigt het festival lokale DJ-crews uit. Antwerpse clubs en organisatoren met een vinger aan de pols van de Antwerpse clubscene. Tekenen present: Vice City, Soulbones, Drrrip Radio, Bar Helder en Bonnechance.

Vorig jaar getest en meer dan gesmaakt: de secret stages. Onaangekondigd treden er zaterdag gedurende de dag verschillende acts op vanuit omgebouwde zeecontainers, kort en krachtig. Hier laten de geluiden uit de underground even hun gelaat zien, van experimentele elektronica tot garagerock.

Nadat de laatste noten in openlucht worden gespeeld, gaat het feest zaterdagnacht verder met een afterparty in Trix. Met in de Club funkmaster Faisal, Mati Drome achter de draaitafels en in het Café de böky bros kan er tot in de vroege uurtjes verder gefeest worden.

Borgerwood doet er alles aan om naast de oren ook de andere zintuigen te prikkelen. Een uitgekiende kwalitatieve selectie van foodtrucks zorgt voor lekkers uit de hele wereld, van Indische hamburgers, over handgesneden Belgische frietjes tot Nepalese noodles en Zuid-Amerikaanse empanadas.

www.borgerwood.be
www.facebook.be/borgerwood

Share with friends

Date and Time

Location

Spoor Oost & Trix

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved