49,95 €

Meerdere data

Boost Je Zelfvertrouwen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The School of Life Antwerpen

Muntstraat

2

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het verschil tussen falen en succes hangt vaak af van een beschamend kleine en ontwijkende karaktertrek waar je op gewone scholen geen les in krijgt, nl. zelfvertrouwen.

We spenderen ongelofelijk veel tijd om ons zelfvertrouwen op te krikken in kleine professionele deelgebieden, terwijl we onze oeroude behoefte aan allerlei soorten zelfvertrouwen over het hoofd zien. Jammer, want een grote variëteit aan zelfvertrouwen helpt ons enorm, zowel professioneel als persoonlijk.

We hebben vaak een gebrek aan zelfvertrouwen omdat we klaarblijkelijk denken dat het hebben ervan een bizar soort talent is wat er nu eenmaal is of niet. We geloven dat het niveau van zelfvertrouwen dat iemand heeft, zo ongeveer bij de geboorte is meegegeven. Deze klas toont overduidelijk dat dit niet het geval is. Zelfvertrouwen is geen cadeau van bovenaf, maar een vaardigheid die prima aangeleerd kan worden. Het is een vaardigheid, vastgeklonken aan onze ideeën over de wereld om ons heen en de plaats die wij innemen.

Hoe Boost Je Je Zelfvertrouwen leert ons

  • hoe we het zogenoemde ‘bedriegerssyndroom’ kunnen overwinnen
  • hoe je verlegenheid de baas kunt om je plannen te realiseren
  • hoe je de erfenis van kinderlijke timiditeit kunt ontgroeien
  • hoe we vertrouwen kunnen houden in onze eigen kracht

We vertrekken met een hoofd vol bruikbare en aantrekkelijke ideeën over zelfvertrouwen, zodat we kunnen ontsnappen aan dat vervelende gevoel van buitensporige twijfel en toegeeflijkheid. Na deze klas ben je geschoold in zelfvertrouwen.

Delen met vrienden

Locatie

The School of Life Antwerpen

Muntstraat

2

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen