159 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Salons Van Edel

13 Terbekehofdreef

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Via persoonlijke ontwikkeling naar zakelijke vooruitgang!

Over dit evenement

Tijdens het “Business Leadership Program in 1 day” kom je in één dag de belangrijkste principes van leiderschap te weten. Je krijgt een krachtige en beknopte versie van het 5-daagse Business Leadership Program (BLP) dat in 2019 doorgaat in Normandië (Fr) van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 augustus 2019.

Bij het intensief samenwerken met ondernemers de voorbije jaren kwamen we telkens tot dezelfde vaststelling: zij hebben meestal geen businessprobleem, ze hebben een persoonlijk probleem die zich manifesteert in hun business.

Professioneel succesvol zijn in je bedrijf en met je team hangt sterk af van het individu dat de leiding neemt. Welke houding en mindset neem jij aan en hoever sta je in je persoonlijke ontwikkeling? Vertrouwen uitstralen en dit bij jouw mensen aanwakkeren lijkt wel een onbegonnen taak als je dat zelf niet voelt. Je kan onmogelijk vertrouwen krijgen van mensen in je omgeving als je geen vertrouwen hebt in jezelf. Je kan andere mensen niet begrijpen als je jezelf niet door en door kent en begrijpt. Je kan andere mensen moeilijk leiden als je niet de baas bent over je eigen gedrag.

Dit krachtig programma in 1 dag geeft je meer duidelijkheid in leiderschap op meerdere niveaus:

Persoonlijk Leiderschap

Professioneel Leiderschap

Relationeel Leiderschap

Mannelijk & Vrouwelijk leiderschap

Kortom, een beknopte handleiding van de mens als individu, partner en professional.

Voor wie?

Bedrijfsleiders, zaakvoerders, ondernemers, leidinggevenden én levenspartners.

Wanneer is het zinvol om te komen?

Als je goed weet wat er zou moeten gebeuren in je bedrijf (of je gezin) maar het gebeurt nog niet of onvoldoende.

Je communiceert naar je mensen wat ze moeten doen maar ze doen niet of onvoldoende wat jij van ze verlangt.

Kom daarom inspiratie en motivatie opdoen tijdens “BLP in 1 day” en ga met resultaatgerichte inzichten naar huis om daadkracht te realiseren.

“Expose yourself to your deepest fear, so that the fear loses its power over you.”

PS: Als je een levenspartner hebt, is het aangewezen om samen te komen! Ook relationeel leiderschap en de man-vrouw dynamiek komen aan bod, wat essentieel kan zijn voor je relatie.

Neem nu deel aan deze Yoga Life School Experience voor slechts €159. Op deze inschrijving is onze "Good Karma Garantie" van toepassing: wanneer je om 17u nog niet het gevoel hebt voldoende waarde te hebben ontvangen, betalen wij ze gewoon terug. Met begrip en aanvaarding, zonder lastige vragen.

(Seminar, healthy breaks, lunch en afsluitende receptie inbegrepen.)

Dit event wordt slechts één maal georganiseerd in 2019.

Door de persoonlijke doorbraak die mensen maken na het deelnemen aan onze events en het exclusieve karakter van de locatie zijn de tickets enorm gegeerd. Schrijf nu in via de groene knop zodat u deze opportuniteit niet mist!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Salons Van Edel

13 Terbekehofdreef

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen