15 €

Black Flower + Shoko Igarashi + Ibaaku

Venster Acties en details

15 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stroomplein

Tavernierkaai 11

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement
Strobo: de combiclub van Onderstroom en Het Bos op het Stroomplein.

Over dit evenement

Strobo: Onder Stroom en Het Bos pikken de draad van hun gefnuikte romance weer op. Dat doen we onder de zachte streling van een zomers namiddagzonnetje op, niet geheel toevallig, zondag.

Live muziek, live zon en live life; de ideale weekafsluiter!

BLACK FLOWER

Vier en een halve Belg die Ethio jazz in een frietketel smijten, het baksel daarna verdrinken in een dubbige mayonaise van Afrobeat én daarvoor internationaal geprezen worden? Het bestaat echt! Blaasbaas Nathan Daems, kornetkapitein Jon Birdsong, trommeltopper Simon Segers, basbeest Filip Vandebril en orgelorakel Wouter Haes doen hun uitstekende reputatie consequent eer aan en spelen steevast alles kapot.

Normaal gezien hadden ze vorig jaar Het Bos bezocht met een fan die als The Gaslamp Killer door het leven gaat, maar een optreden op het Stroomplein vinden wij minstens zo goed!

https://www.blackflower.be

SHOKO IGARASHI

Een tenorsaxofonist die in 1991 het Japanse levenslicht zag in de Yamagata Prefectuur. Haar jeugdjaren sleet ze in Tsuruoka waar naar men zegt de beste rijst van Japan wordt geteeld. Naast de tenorsax kan ze ook aardig uit de voeten op een sopraansax en is ze een versatiele fluitfreak die zowel als arrangeur als componist haar sporen verdiende.

Na een muziekstudie in Boston toog ze naar Brooklyn om daar te gaan jammen met de ontelbare getalenteerde jazzkatten die New York herbergt. In 2018 verhuisde ze naar Brussel waar ze de groep Maniac Maison oprichtte met pianolief Casimir Liberski en gitarist Lucien Fraipont. Sinds haar relocatie naar Brussel schreef ze een serie kleurrijke elektronische liedjes bij elkaar die ze nu met Dan Lacksman op plaat kraste

http://shokoigarashi.com

IBAAKU

Door zijn bezigheden als producer, auteur, zanger, multi-instrumentalist, componist, DJ en radiopresentator kan men deze Senegalese Afro Futurist met een gerust hart catalogiseren als multi-disciplinair kunstenaar.

Hij brengt een perfect geshakete cocktail van hip hop, beats, afro-futurisme en experimentele elektronische muziek mee naar het Stroomplein alwaar hij het geheel afwerkt een parapluutje van Senegalese referenties en geremixte locale geluiden.

http://ibaaku.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stroomplein

Tavernierkaai 11

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Het Bos

Organisator van Black Flower + Shoko Igarashi + Ibaaku

Het Bos is een artistiek huis middenin de stad Antwerpen.

Een huis voor artiesten, bricoleurs, makers, denkers en de anderen.

Het Bos doet niet alleen kunst maar ook aan koffie, soep, biopils, tooghang, gewauwel en feest. Het Bos houdt van verschil, schevigheid en dingen die afwijken. Het Bos denkt en handelt duurzaam, dat is haar natuurlijke staat. Het Bos op zich is relatief eeuwig, de dingen in Het Bos zijn relatief tijdelijk. Het Bos is een permanent experiment. 

 

In het Bos schuilen:

  • een overdagcafé met koffie, pils en kleine kaart
  • een concertzaal
  • expositieruimte
  • ruimtes voor theater, film en andere show
  • creatie- en residentieruimte
  • vrije werk- en ontmoetingsruimte / recreatieruimte
  • een keuken en een beweeglijk restaurant
  • een tuin
  • hoeken en kanten

Elke plek in Het Bos is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Het Bos is een Jeugdcultuurcentrum ondersteund door de Stad Antwerpen en een multidisciplinaire Kunstenwerkplaats ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap.

 

Het Bos
Ankerrui 5 – 7
2000 Antwerpen
www.hetbos.be
info@hetbos.be

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen