Bescherm uw organisatie tegen cyberrisico's - Gratis Infosessie

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Hartelijk bedankt voor uw inschrijving Met vriendelijke groeten, Toreon cvba

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Afspanning de Jachthoorn

11 Doornstraat

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Hartelijk bedankt voor uw inschrijving Met vriendelijke groeten, Toreon cvba
Beschrijving van het evenement
Tijdens deze infosessie willen we u sensibiliseren op vlak van moderne informatieveiligheid alsook een aantal concrete oplossingen aanreiken

Over dit evenement

Informatietechnologie heeft tal van voordelen maar ook hier zijn risico's aan verbonden. Zo kunnen hackers, concurrenten en kwaadwillige medewerkers uw bedrijfsvoering op tal van manieren schade toebrengen.

Tijdens deze infosessie willen we u sensibiliseren op vlak van moderne informatieveiligheid alsook een aantal concrete oplossingen aanreiken, do's and dont's die deze risico's voor u beperken.

Schrijf in voor het te laat is. Hiervan hebben we geen back-up plan.

VOOR WIE

Voor bedrijfsleiders, security officers en IT managers van bedrijven die meer willen weten over cyberrisico's en hun IT budget optimaal willen inzetten om deze risico's te beheersen.

AGENDA

10u30 - 11u Verwelkoming

11u - 11u30 Inleiding moderne cyberrisico's (Toreon)

Vandaag zijn er tal van informatietechnologieën die toegang bieden tot het internet om optimaal te kunnen functioneren. Aan deze voordelen zijn ook verschillende risico's gekoppeld. Hackers, concurrenten en medewerkers kunnen uw bedrijf op tal van manieren schade toebrengen.

11u30 - 12u Informatiebeveiliging in de cloud (Netflow)

Datacenters zijn hoog beveiligde omgevingen waar hackers zich liever niet aan verbranden. De investeringen voor meervoudige beveiliging zijn enorm, maar wat maakt de cloud zoveel veiliger dan deze van bedrijven?

12u - 12u30 Netwerkbeveiliging (Fortinet)

Beveilig je netwerk tegen de dagelijkse aanvallen. De oplossing moet betrouwbaar zijn, uw bedrijfsnetwerk controleren, analyseren en indringers blokkeren. De Fortinet firewalls zorgen voor dit veilige gevoel.

12u30 - 13u Back-up & restore oplossingen

Technologie kan onvoorspelbaar zijn, we bereiden is daarom best voor op dit mogelijke scenario. Een beveiligde, externe back-up zal gebruikt worden in hoogste nood. Downtime blijft hierdoor beperkt.

13u - 13u15 Q & A

13u15 - 14u Netwerklunch

Datum en tijd

Locatie

Afspanning de Jachthoorn

11 Doornstraat

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen