Ben Sansen - De lastigste persoon om te managen? Jezelf!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

't Driessent

70 Kapelstraat

3590 Diepenbeek

Belgium

View Map

Event description
De lastigste persoon om te managen? Jezelf!

About this Event

Niets zo moeilijk als je eigen gewoontes aanpassen. We hebben allemaal goede intenties en veranderplannen. Maar in de praktijk blijkt dat toch zo lastig. Stel dat je 4 gewoontes per jaar kan veranderen. En dat doe je 5 jaar lang. Hoe denk je dat je leven en/of je loopbaan er dan uitziet? Elke verandering lijkt vaak een kleine stap, maar als je die opstapelt, creëer je na verloop van tijd wel grote impact.

Alleen… hoe doe je dat dan precies? Vanuit de gedragswetenschappen brengt onze gastspreker Ben proven-technology waarmee je je eigen (onhandige) gewoontes kan aanpakken. Als geen ander kan Ben op een humoristische en toch confronterende manier een spiegel voorhouden. In dit verhaal neemt hij je mee in je eigen intenties. Op die manier ga je naar huis met concrete stappen die effectief werken.

Wie is Ben Sansen?Entrepreneur & levensgenieter. Mindset ergens tussen Business & Boeddha.Inspirator & facilitator van anderen hun persoonlijke & zakelijke groei. Omdathij daarvoor met plezier uit bed springt. Ergens op zijn 35 liep hij tegen eenvroegtijdig midlife vraagstuk aan. Hij verkocht zijn aandeel in het bedrijf dat hijmee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 15mio omzet voor zijn echtemissie. Sindsdien is hij ‘gestopt’ met werken en is het alle dagen fun. Zijnmotto? Dit leven heeft een deadline. Je kan er dus maar beter het mooiste van maken.

Share with friends

Date and Time

Location

't Driessent

70 Kapelstraat

3590 Diepenbeek

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved