6,26 € – 13,56 €

Ben Prestage (USA) - Missy Sippy Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Buitengewoon indrukwekkende en virtuoze cigarbox-gitarist en swampy One Man Band

Ben Prestage (USA) stamt af van een overgrootmoeder die Vaudeville-muzikante was en optrad tijdens Medicine-shows, een grootvader die als sharecropper werkte in Mississippi en een moeder die een begenadigd Boogie-Woogie pianiste was. Het mag dan ook niet verwonderen dat Ben al van jongs af doordrongen werd van de Mississippi Cultuur en de Blues traditie. Toen hij verhuisde naar Florida kreeg zijn Mississippi Country Blues een injectie aan nieuwe invloeden en ontwikkelde hij zijn eigen interpretatie van Florida Swamp Blues. Gewapend met verschillende cigarbox-gitaren, een foot-drum en een volstrekt eigen stijl tovert Ben Prestage elke bar in geen tijd om tot een zweterige Juke Joint.

⌘⌘⌘

Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 100 zitplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

⌘Tickets⌘
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en jongeren (-26) genieten een korting van -50% (op vertoon van ID).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen