Free

Multiple Dates

Basis-Webinar essentiële oliën doTERRA -100% natuurlijk, veilig & effectief

Actions and Detail Panel

Free
Event description
Een krachtige basiswebinar om goed en juist te starten met essentiële oliën en je gezondheid te ondersteunen

About this event

De onderschatte kracht van natuurlijke, zuivere essentiële oliën

100% natuurlijke essentiële oliën hebben een aantal ondersteunende effecten op het lichaam, je emoties en je psyche. Veel mensen gebruiken ze om angst te verlichten, om goede slaap te bevorderen, het immuunsysteem te ondersteunen en je weerstand te verhogen.

De wetenschap heeft twee essentiële zaken meermaals bevestigd: essentiële oliën kunnen binnen 20 seconden een positief effect op het centrale zenuwstelsel en celniveau en kunnen zelfs de celmembranen binnendringen.

Door hun unieke biochemische structuur kunnen essentiële oliën, wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, direct de huid doordringen en zo onmiddellijke systemische reacties uitlokken. Sommige oliën kunnen ook worden gebruikt als voedingssupplementen om de vitaliteit en het welzijn te verhogen.

Waarom pure kwaliteit belangrijk is?

Niet alle essentiële oliën op de markt zijn hetzelfde. Daarom ben ik er trots op om met doTERRA te werken. Dit is een bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld essentiële oliën van de hoogste zuiverheid en kwaliteit op de markt te brengen met de hoogste mate van transparantie en het creëren van veilige en stabiele banen voor hun boeren.

In deze webinar leer je het volgende:

  1. De drie kenmerken van essentiële oliën - wanneer zijn ze veilig en effectiever dan veel moderne benaderingen voor het oplossen van gezondheidsproblemen en waarom zijn ze vaak goedkoper dan de traditionele medische zorg?
  2. De drie toepassingen om etherische oliën te gebruiken - leer alles over de effectiviteit van aromatherapie, hoe je de oliën het beste op de huid kunt aanbrengen en hoe je etherische oliën veilig intern kunt gebruiken.
  3. Aan het einde van het webinar krijg je nog de 3 manieren om essentiële oliën van dōTERRA op een voordelige manier te kopen en hoe je ondersteund en begeleid kunt worden om ze voor jezelf en je gezin in te zetten.

De combinatie van zuiverheid, kwaliteitsbronnen, ervaring en toewijding aan wetenschappelijke uitmuntendheid is wat de essentiële oliën van dōTERRA zo bijzonder maakt.

Hoe kijken en inschrijven?

We verwelkomen je graag op deze webinar. Na je inschrijving krijg je alle instructies om de webinar te bekijken.

Share with friends
{ _('Organizer Image')}

Organizer Selah Oils

Organizer of Basis-Webinar essentiële oliën doTERRA -100% natuurlijk, veilig & effectief

Gratis workshops om jouw gezondheid en emoties te ondersteunen dankzij doTERRA essentiële oliën.

Save This Event

Event Saved