Baguettes (lange rijs)
Evenementdetails
Over dit evenement
Deze cursus wordt gegeven door Stijn Van Kerckhoven.
Je leert Baguettes maken zonder toevoeging van verbeteraars en met een minimum aan toevoeging van gist en desem.
Tijdens deze cursus maken we baguettes met een grove kruimstructuur een gescheurde bovenkant. We staan stil bij de technieken, ingrediënten, temperaturen, het langmaken van de baguette, het maken van de insnijdingen het rijsproces en bakproces. De groep telt maximum 8 personen.
Wat neem je mee naar huis?
- Een stevige basiskennis baguettes
- 2 eigen gemaakte baguettes
- Notities en recepten
- Een certificaat
Wat is er voorzien tijdens de cursus?
- Water bruis/plat (andere dranken kan je bestellen aan de bar)
- Schorten zijn voorzien
De kleine lettertjes
Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn? Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.
Het kan ook zijn dat wij door omstandigheden een workshop moeten annuleren. We zoeken dan samen een nieuwe datum of storten het inschrijvingsgeld terug.
COVID: tijdens de cursus is het dragen van een mondmasker verplicht. Je moet een covid safe ticket kunnen aantonen.