BACK IN DA CLUB - The Dinky Toys (COMEBACK)

Venster Acties

BACK IN DA CLUB - The Dinky Toys (COMEBACK)

'My day will come' dachten the Dinky Toys 30 jaar geleden. Na een lange pauze zijn ze deze lente terug met hun tournee 'BACK IN DA CLUB'.

Door Owla Brugge

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 29 apr. 2023 19:00 - 23:00 CEST

Locatie

Bilkske 3b 3b Bilkske 8000 Brugge Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

‘My day will come’ dachten The Dinky Toys meer dan 30 jaar geleden en binnenkort is het eindelijk zo ver. Na een lange pauze gaat deze Belgische popgroep opnieuw op tournee en koos Brugge als start van hun zomertour.

Kom op zaterdag 29 april 2023 naar Owla Brugge en geniet mee van onder andere ‘The test of time’, ‘One more try’ en ‘Declaratión de amor’.

You can’t keep your hands off the tickets, dus wees snel en mis dit bruisend optreden niet.

Over de organisator

Georganiseerd door
Owla Brugge

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken.

Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s.

Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.

Vanaf 31,60 €