286,99 €
Autogene training online

Autogene training online

Venster Acties en details

286,99 €

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ontsnap aan de hectische chaos, je gedachtenmallemolen, de drukte en leer eindelijk om jezelf tot rust te brengen!

Over dit evenement

Heb je het eindelijk gehad met dat gepieker?

Wil je gemakkelijk leren ontspannen?

Het gevoel hebben dat je er zelf iets kunt aan doen en niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen?

Dan is dit de ontspanningsmethode voor jou!

Resultaat:

• Gemakkelijker in slaap vallen

• Gepieker stoppen

• Ergernissen verminderen

• Vergroten van de ontspanning

• Angst verminderen

enz...

De ontspanningsmethode word je aangeleerd in 8 opeenvolgende sessies van 1 uur. Waarbij je elke week een stukje dieper in ontspanning gaat.

Hoe kwam ik met autogene training in aanraking?

± 22 jaar geleden zat ik volledig vast. Mijn spieren waren zo gespannen dat er zenuwen afgesnoerd werden. Mijn rechterarm werd blauw. Ik kwam terecht bij een neuroloog, testen werden gedaan, spierverslappers werden voorgeschreven wat er alleen voor zorgde dat ik slappe benen had.

Toen kwam ik in aanraking met autogene training en begon het meteen toe te passen. Na enkele weken begon ik het resultaat te merken, mijn spieren waren minder gespannen en ik kon mij meer ontspannen. Dus ik ging verder. Ik kon terug aan het werk en na een tijdje dacht ik er niet meer aan, mijn leven nam terug zijn gewone ritme aan.

Jaren later kreeg ik borstkanker, na operatie, bestraling, revalidatie. Autogene training kwam terug in mijn gedachten. Ik begon opnieuw! Onmogelijk omdat voor mij houden, het is te eenvoudig, veel te goed! Zoveel mensen die dat kunnen gebruiken. Ik begon het te geven aan test groepen. Resultaat? Ze waren net zo enthousiast als ikzelf.

Intussen heb ik autogene training gegeven in groepen, in bedrijven, individueel, online. In groepen en in bedrijven zit er momenteel nog niet dus ga ik nu verder online.

Wil je het volgen, schrijf je in.

Getuigenissen:

  • Beste Leen, Een tijd geleden volgde ik bij jou de reeks van 8 sessies 'Autogene training'. Na jou al heel wat keren over deze specialisatie te horen praten in jouw presentaties wou ik dit eens verkennen en de kunst van het 'ontspannen in een vingerknip' onder de knie krijgen. Bij de eerste sessies is het natuurlijk nog wat leren om de gedachtenmolen in het hoofd los te laten, maar na een viertal sessies reageerden mijn lichaam en geest steeds sneller op het starten van een sessie. Ik ervaarde dat mijn lichaam en geest tot rust kwamen net alsof er aan een soort volumeknop gedraaid werd. De toestand in 'ultieme relaxatie' zoals je dit steeds zelf omschrijft, kan ik niet beter beschrijven als iets tussen wakker zijn en net niet slapen. Naarmate we de laatste sessie naderden ging het steeds sneller en gemakkelijker om deze toestand te bereiken en dat was uiteraard ook het opzet van de training. We zijn nu enkele maanden verder en ik gebruik de aangeleerde methode regelmatig. Ik voel me rustiger en meer gefocust in stressvolle situaties, kan 's avonds gemakkelijker de gedachtenmolen in mijn hoofd stopzetten en voel me beter uitgerust. Wie nieuwsgierig is naar 'autogene training' en dit wil uitproberen heeft slechts twee dingen nodig: een open geest en de begeleiding van Leen. - Robin Samyn
  • Beste Leen, Aanvankelijk was ik misschien even sceptisch over autogene training. Vandaag ben ik echter overtuigd van de effectiviteit van autogene training. Acht weken op rij kwam je bij ons thuis langs en ja, week na week gingen wij effectief dieper en dieper in ontspanning. Vele keren moest je ons terug wakker maken. Feit is dat autogene training rust brengt in mijn hoofd en mij ’s avonds helpt om gemakkelijk het hoofd leeg te maken en sneller de slaap te vatten. 1 op de 2 avonden gaan wij slapen met jouw geluidsbestand. 9 van de 10 keren haal ik het einde niet en bevind ik mij al in dromenland. Leen, met autogene training ging er een nieuwe wereld voor ons open. Dankjewel om ons deze efficiënte techniek aan te leren. Bart & Céline
  • Dag Leen, Ik wil jou hartelijk danken voor de voorbije sessies autogene training. Elke sessie bracht me dichter bij mijn innerlijke rust. Het verbaast me hoeveel dit met me deed. Vanaf nu kan ik in drukke situaties beter mezelf beheersen en mijn innerlijke rust opzoeken. Leentje, ik vind jou een toffe madam, jou training is een meerwaarde voor de werking van ons bedrijf en voor mijn persoonlijke groei. In één woord: TOP ! - John Bulteel
Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen