€16.50

AS IT IS + Trash Boat + Holding Absence + Courage My Love

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description

Description

As It Is
Houd je van snedige Pop-Punk? Dan hoort 'As It Is' bovenaan je to-see list staan! Het vijftal wist als eerste UK band een contract te versieren bij het bekende Fearless Records (At The Drive Inn, Portugal, The Man, Mayday Parade). Met hun eerste twee albums ‘Okay.’ (2017) en ‘Never Happy, Never After’ (2015) bewezen ze dat ze één van de coolste nieuwe bands in de scene zijn.

Trash Boat
Poppunk met de hoofdletter P, dat doet Trash Boat. De heren uit St. Albans uit het Verenigd Koningrijk tekende in 2015 bij het label Hopeless Records, brachten in 2016 het debuut 'Nothing I Write You, Can Change What You've Been Through' uit en zijn op dit moment bezig met plaat nummer 2. Van die laatste hopen wij alvast een paar nummers mee te snoepen.

Holding Absence
Deze piepjonge formatie uit Cardif is nog maar twee jaar bezig maar wist intussen al de aandacht te trekken van het toonaangevende Sharptone Records (Don Broco, We Came As Romans,..).

Courage My Love
Met de tweelingzussen Mercedes & Phoenix Ahorn aan het roer brengt Courage My Love aanstekelijke pop met de nodige punk attitude. De afgelopen jaren werd de groep overladen met prijzen en persaandacht in eigen land en nu moet Europa er aan geloven!

Dit concert is in samenwerking met MCLX.

Share with friends

Date and Time

Location

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved