ARTKOM JAM

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Artkom

Kolonel Begaultlaan 15 b02.12

3012 Wilsele

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Samenkomen om improviserend te creëren, dat is jammen. ARTKOM bedacht hier een unieke, beeldende variant op: de CREATIVE JAM.

“Sommige mensen jammen op muziek, maar met ARTKOM jam je op doek.”

Je hoeft geen Picasso of Da Vinci te heten om deel te nemen aan onze CREATIVE JAM. Een portie enthousiasme en zin in een creatieve boost is meer dan genoeg. Ontspan, geniet en laat je meevoeren op een golf van inspiratie richting je eigen meesterwerk op doek.

Je krijgt een bondige introductie in het gebruik van verschillende materialen en gastvrouw Nicky Myny loodst je verder doorheen jouw eigen jungle der creativiteit in een goed uitgeruste en gezellige omgeving. Persoonlijke expressie en het spontaan creëren staan centraal zonder de nadruk te leggen op het aanleren van nieuwe vaardigheden of technieken. Als je even je dagelijkse gedachten en beslommeringen wil loslaten, is dit het ideale moment! Ga bovendien naar huis met je eigen authentieke creatie onder de arm.

Nicky Myny is beeldend kunstenares en verdiept zich al meer dan tien jaar in het kunstzinnig dynamisch creëren en de positieve effecten ervan op je welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Haar missie: kunst en mensen samenbrengen en hen aanmoedigen om meer creativiteit te ontdekken in hun dagelijkse leven. Nicky deelt tijdens de CREATIVE JAM graag haar ervaring en geeft je een heleboel tips.

Schrijf je in, kom gerust alleen of samen met vrienden, laat je onderdompelen, (her)ontdek je creativiteit en maak je meest authentieke creatie!Share with friends

Date and Time

Location

Artkom

Kolonel Begaultlaan 15 b02.12

3012 Wilsele

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved