Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 27 december verwelkomen we de stem die we herkennen uit de duizenden. Ruw en rauw als schuurpapier, tegelijk teder en vol mededogen. Arno is cool en kwetsbaar tegelijk. Een European Cowboy. Maar net zo goed een Lonesome Zorro. Een chanteur de charme, zoals hij het zelf zegt. Maar vooral: veel meer dan dat.

Artiesten die hun zeventigste verjaardag vieren doen dat meestal door gezapig achterom te kijken. Ze brengen een nieuwe Greatest Hits uit – de zoveelste al –, stellen iemand aan om de back catalogue weer in de markt te zetten of schrapen wat restjes uit het archief voor een obligate jubileumbox. Maar Arno is geen doorsnee artiest. Bovendien heeft hij een hekel aan nostalgie. En dus brengt hij gewoon een nieuwe cd uit. Zijn eenentwintigste al. Arno is springlevend en houdt zich alleen met het hier en nu bezig. Trends? Hypes? Dat interesseert hem niet. Logisch, ook: hij heeft ze intussen allemaal overleefd.

Santeboutique – vrij vertaald: een verzameling met alles erop en eraan – dekt de lading helemaal. Want er is niemand die blues, chanson, rock en funk op zo’n unieke manier met elkaar versmelt. Op Santeboutique is Arno dus weer helemaal zijn unieke zelf: compleet herkenbaar en toch totaal anders. Geen greatest hits, maar wél een best of met uitsluitend nieuwe nummers. Want zoals gezegd: Arno is op zijn sterkst wanneer hij gewoon zijn eigen verdomde goesting doet.

17h30 Doors

19h00 RAMAN. in XYZ lounge

20h30 Arno in tent

22h00 DJ Niranjan (free entrance)

01h00 End

Voorverkoop: €18

Aan de kassa: €25

Het binnenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Eigen drank is niet toegestaan op onze site (lounge, tent en binnenplein).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen