20 €

Antwerp Fashion Event 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Borsbeeksebrug 32

32 Borsbeeksebrug

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Welkom op Syntra’s fashion event.

Over dit evenement

Antwerpen houdt van mode. Mode houdt van Antwerpen.

Het jaarlijks modedefilé van Syntra Antwerpen is de apotheose van de opleidingen Modeontwerper, Modevormgever, en Lingerie- en korsettenmaker. De cursisten tonen hun eindwerk, in de vorm van een volledige collectie, aan het grote publiek.

Niet enkel de cursisten uit de mode-opleidingen schitteren vanavond. Het event is een ware crossover van verschillende opleidingen. Zo werd het drukwerk ontworpen door de cursisten Grafisch Vormgever. De Floristen zorgen voor de bloemstukjes op het defilé en de cursisten Kapper en Make-up ontfermen zich over de modellen.

Het hele gebeuren wordt op de gevoelige plaat vastgelegd door onze cursisten-Fotografie. Last but not least leiden onze leertijdjongeren Podiumtechnicus de hele show in goede banen.

Dit jaar mogen we als special guest ook Bent Van Looy verwelkomen. Bent is al jaren bekend als zanger van Das Pop en Ook ontwierp hij kledij voor het Franse modehuis Le Mont Saint Michel. Sinds 2012 heeft hij zijn eigen lijn op de markt gebracht, The Jante Law.

Geniet van deze avond en laat je prikkelen door de mode op de catwalk.

Sit back and enjoy!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Borsbeeksebrug 32

32 Borsbeeksebrug

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen